Den 1:a Decembers julkärlek.

Idag är det den 1:a December, första dagen på den bästa månaden någonsin.

Det finns dom som hatar Julen, som verkligen avskyr att visa kärlek och ge presenter till folk.
Men inte jag.
Jag älskar den. Jag älskar att visa folk hur mycket jag tycker om dom. Jag älskar att få känna mig omtyckt.
Jag älskar snön. Jag älskar när det e mörkt ute samtidigt som omgivningen lyses upp av juldekorationer.
Det är under den här månaden man skall tänka på dom som man älskar mest.
Sin familj och sina vänner.

Vänner.
Den största gåvan någonsin.

Sara, min bästakompis genom tiderna. Sedan vi var 5 år så har vi aldrig kunnat hata varandra. Vi har bott flera mil ifrån varandra och vi har varit ovänner, men vi har alltid vetat att ingenting kommer att kunna sära på oss, någonsin. Vissa klarar sig inte utan varandra, och jag kommer aldrig att kunna klara mig utan dig. Det har varit Du&Jag från början, och det skall vara du och jag till slutet.

Caroline, mitt samvete, min vägledare, min bästakompis. Med dig i mitt liv så kommer jag aldrig att trampa fel i livets gång. Du menar alltid att endast det bästa är gott nog för mig, precis på samma sätt som jag menar det för dig. Hur skulle jag kunna leva med mig själv om det inte hade varit för dig? Du har tagit hand om mig ända sen dagis. Vi kan varandras brister och styrkor utantill och vi kommer alltid att hålla ihop, Du&Jag.

Linnéa, sist, men inte minst. Vi har varit vänner i snart tre år, vi har varit bästavänner i snart tre år. Det finns något som heter Själsfrändar, och det är Du&Jag. Ibland, blir vi för lika så att vi inte kan leva med varandra, men samtidigt så vet vi att vi aldrig kan leva utan varandra heller. Vi är som varandras skuggor, man lägger inte märke till den så mycket mest för att man vet att den alltid finns där, men den finns verkligen alltid där. Precis som du alltid finns där för mig och jag finns där för dig. Du behöver inte ens ge mig en klapp på kinden för att visa att du älskar mig som din sanna vän. För jag vet det, och du är min sanna vän med, vad som än händer i våra liv.


Jag älskar er.
     

Kommentarer
Postat av: Linnea

Älskar dig med :)Best friends forevoor! hahaha

2007-12-02 @ 19:20:15
URL: http://KentJesus.blogg.se

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0