Vad är Kärlek?

När man tänker på ordet borde allt logiskt tänkande flyga rakt ut genom fönstret. Det är då hjärtat börjar styra och hjärnan är inget annat än en nedstängd fabrik. Magen pirrar och ur själens fönster kommer inget annat än solljus.

Men med åren har människor blivit allt mer giriga, och den lilla känsla som var grunden till en otrolig upplevelse behöver nu mera bli bevisad. Men betyder kärlek verkligen att tankarna ständigt kretsar runt den andra parten eller att uppskattning är det förstprioriterade ämnet? Sen när kunde matriella ting så som blommor och presenter ersätta de tre orden "Jag älskar dig"? Har världens 2000-tal förvandlats till historians 1200-talet då "Kärlek och förtroende" inte betydde något annat än "Pengar och stolthet"?

Allting kretsar inte runt hur många timmar om dagen man pratar i telefon eller presenter som bevis på uppskattning. Att din partner inte ständigt finns i dina tankar betyder inte att ett liv utan den är ett alternativ. För i slutändan vill man ändå bara vara med den som får en att skratta, den man kan vara sig själv mot och älskar en för precis den man är.

Kommentarer
Postat av: ReTo

Poesin som gjorde hur det verkligen blev vi. XD

fint skrivet älskis :)<3

2008-06-27 @ 15:48:50
Postat av: Rebecca

Jätte fint skrivit.. Som vanligt!

Skriv en bok - "Sofies tankar om livet" haha.

2008-06-27 @ 18:53:41
URL: http://rebeccasoderstrom.blogg.se/
Postat av: Egoina

ja.. jag köper den!

2008-06-28 @ 16:42:54
URL: http://egoina.blogg.se/

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0