Twilight - Mer än ett måste.


Efter att fått höra från exakt alla om den nya filmen Twilight var jag och Neja bara tvungna att se den. Och det gjorde vi. Igår klockan 21.10 infann vi oss på Sf Bio i Lund på raden näst längst bak i salongen. Filmen skulle vara i 2 timmar, och de 2 timmarna kunde antingen bli dryga eller spektakulära.

Men jisses vilken film.
Jag och Neja satt som fastklistrade i stolarna och kunde inte släppa bioduken med våra ögon.
Den var rolig och den var romantisk, den var spännande och sorglig. Den hade allt från snygga skådespelare till en gripande början. Till och med ett efterlängtat bra slut fick man se.

Jag brukar inte tycka att det är värt att lägga 100 kronor på att gå på bio när man kan hitta nerladdade filmer nästan var som helst. Men den här gången var det värt det. Oh ja, 100 kronor för att se den här filmen var näst intill billigt och att se den på bio förbättrar hela upplevelsen. Om jag hade varit en filmkritiker hade jag gett den här filmen 100 utav tio hästar om jag hade fått. För, för mig blev Twilight mer än en film. Det blev mer än ett måste, och jag vet att jag kommer att kunna se den om och om igen utan att tröttna.


Kommentarer
Postat av: ellen

Oj, jag måste nog se den där filmen. Du är den andra som jag har hört som verkligen ÄLSKADE den.

2008-11-29 @ 15:45:39
URL: http://colormehappy.blogg.se/

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0