Att kunna kontrollera sitt brustna hjärta.


När kärleken väl har slängt ut alla regler och logik genom fönstret finns bara lycka. Man känner sig säker i sig själv och på sin partner. Helt plötsligt finns det bara två personer i hela världen och den känslan är ovärderlig.
Men när den person som man lägger hela sin exictens på försvinner tillsammans med självkänslan och lyckan uppstår ett enda svart hål. Allting som man någonsin byggt upp och allt som man hoppades på dras ner i oändligheten, precis som ett löv omöjligt skulle kunna undgå ett vattenfalls starka ström. Knuten i magen får viljan att äta och sova att försvinna. Du vill få tiden att gå så fort som möjligt därför att en enda sekund utan ett meddelande får inte existera. Man önskar att man har en kraft utanför sin kropp. Någonting som hindrar honom från att ta ett eget beslut. Ett sådant beslut som han på egen hand vill ta finns nämligen inte. Inte i din värld.
Man slänger sig på telefonen, man skriker och man gråter. För vem skulle kunna kontrollera ett brustet hjärta? Vem skulle kunna kväva någonting som inte slutar skrika inombords?
De handlingar ditt brustna hjärta utför löser antagligen inte situationen. De får antagligen inte heller dig att må bättre. Men det finns en anledning till att det är brustet och onödiga handlingar eller inte, ingenting gör något ogjort.

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0