Idag.

Idag har jag ätit frukost medan jag tittade på "Våra bästa år". Jag måste verkligen sluta titta på den dumma såpan. De kommer ju ingen vart och det börjar bli lite långtråkigt. Därefter tog jag på mig mina joggskor som inte brukar få jogga och gick ner en sväng till Sandskogen. Där gick jag slingan. Dock upptäckte jag mitt i rundturen att jag hade fått skavsår, så det blev bara en vända.
När jag var klar gick jag hem till Mor och Far, drack deras hemgjorda flädersaft som de fått av grannen och doppade fötterna i deras pool. Poolen och jag har inte umgåtts så mycket nu i sommar. Det har varit fint väder när jag har jobbat och dåligt väder när jag varit ledig. Vi får se om värmen slår till nu i augusti, så kanske man kan få sig ett sista dopp innan hösten kommer.
Nu sitter jag nyduschad och skall snart bege mig till jobb. Jag har börjat jobba på Burger King igen. Men bara denna veckan också, sedan har jag semester och så börjar skolan! Jag hoppas minsann inte att jag tagit mig vatten över huvudet bara.

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0