Sölvesborg och Killebom.

I onsdags tog jag och Dan vårt pick och pack och åkte till Sölvesborg, Killebomfestivalen och min morbors familj. Här har vi deras fina uteplats!

 

Killebom är en festival precis som alla andra. De har en marknad, några konserter, karuseller och så kan man givetvis köpa langos och godisstänger. Men den här festivalen är så himla mycket roligare. Dels för att jag har åkt hit sedan jag var liten och dels för att halva min släkt bor här.

 

Dessutom är staden så himla mysig.

 

När vi kände att vi var klara på marknaden åkte vi hem. Vi skulle nämligen få lite besök på kvällen! Min fina kusin Therese, hennes sambo Stefan och deras hund Hary kom över på middag.

 

Min morbrors fru Pia hade fixat och trixat och bjöd på asiatisk mat. Bland annat hemgjorda vårrullar och räkchips!

 

"Kan jag fota dina tår?" frågade jag Therese. "Okej?" svarade hon. Så jag gjorde det. Här har vi dem, prydda med kalle anka-svordomar. Ni vet, sådana tecken man skriver ut i tidningen när Kalle svär. Tassen till höger är Harys. Men det kunde ni nog lista ut själva.

 

Lite senare kom Markus och Matilda förbi. De var också i Sölvesborg och ville följa med mig och Dan ner till öltältet i hamnen.

 

Där var vi ett tag och drack någon cider, åt langos igen och försökte vinna ett gosedjur men vann en guldboll istället. Klockan 01 åkte vi hem och kramade Matilda och Markus hej då. Det var en mycket händelserik och mysig dag!

 

Dagen efter såg ut lite så här. Vi tog det lugnt, åt glass och gick lite till på Killebom. Vid fyra åkte vi motvilligt hem. Vi älskar att umgås med vår fina släkt och önskar att vi kunde göra det lite oftare. Tack för två jättemysiga dagar!


Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0