Katt i väska.

Isa tycker visst om väskor. Speciellt Dans väska.

 

När vi tog ut henne ur väskan och stängde facket, hoppade hon in i ytterfacket. Ser inte så där jättebekvämt ut, om jag får säga mitt.


1:e Advent med hemgjorda köttbullar och strömavbrott.

Igår var det 1:e Advent. Det firade inte jag och Dan så himla mycket. Vi satt mest och pluggade, som vi praktiskt taget har gjort hela helgen. Tentan idag, gick helt okej! Jag vill inte ta ut någon glädje i förtid.

 

Men visst julpyntade vi också denna söndag!

 

Dessutom åt vi hemgjorda köttbullar, potatis, brunsås och rödkål!

 

Vid 21-tiden på kvällen fick vi strömavbrott och fick tända massvis med ljus! Strömmen kom inte tillbaka förrän 06.30 imorse. Jag är mest glad över att den kom tillbaka överhuvudtaget. Det var inte jättelätt att sminka sig i mörkret imorse, kan jag meddela.


Jesus och De tre musketörerna.

Dan : Jag vill inte att vi skall ha en massa små skulpturer som juldekoration.
Sofie : Nej, det tycker inte jag heller.
Dan : Som Maria, Jesus och.. De tre musketörerna.
Sofie : De tre musketörerna?
Dan : Ja, men du vet.. De som gav Jesus presenter.
Sofie : De tre vise männen?
Dan : Ja, så heter dem!

Fredag!

Idag är det lönefredag! Eller, ja.. Ehm. Studielånsfredag för mig och Dan. Men det går lika bra det. För alldeles strax skall vi till Center Syd, inhandla mat och julpynt och ikväll skall jag jobba tre timmar på Din Sko! Kvällen skall spenderas framför Idol med en pizza!
Mysfredag.
Imorgon börjar vi plugga igen. Måndagens tenta börjar krypa närmare.

Quotes - 500 days of Summer

Tom : What happens if you fall in love?
Summer : Love? You don't believe in that, do you?
Tom : What? It's Love, not Santa Claus.


Summer : We’ve been like Sid and Nancy for months now.
Tom : We have some disagreements but I hardly think I’m Sid Vicious.
Summer : No I’m Sid
Tom : Oh, so I’m Nancy?


Love is in the air.

Idag spenderar vi vår tre-årsdag med Toast Skagen-middag, mjukiskläder och jorden-går-under-filmer. Precis som vi vill ha det.

Tre år.


Idag är det tre år sedan. Tre år sedan du och jag låg i din varma säng, i din alldeles egna lägenhet i Kävlinge och pratade om våra känslor. Du trodde att vi redan var tillsammans och jag var inte säker på att du var kär i mig. Det är tre år sedan vi tittade varandra i ögonen och sa att nu är vi tillsammans. Tre år sedan vi bestämde att vi skulle vara tillsammans länge, flytta ihop och fira Jul ihop många år i rad. Det är sådant man kanske inte vet, men sådant man vill. Du var 24 år och jag var 18. Men kärleken har ingen ålder, sade vi och bestämde oss för att vara tillsammans. Idag, för tre år sedan.


Pluggdag.

Idag har jag inte haft några föreläsning, vilket innebär att jag varit ledig! Yey. Fast. Egentligen har jag pluggat. Eller, dagen har inte blivit riktigt som jag tänkt. Jag gick upp vid 9 istället för vid 8, jag har ätit choklad till lunch och fastnat framför en ny serie vid namn Awkward.

Just det. Tack, Jaana.
Jag har pluggat en del i alla fall, och skall snart fortsätta. Skulle bara säga hej. Hej!

Flitig tjej.

Jag pluggar.
Yesbox. Jag pluggar så mycket att mitt huvud snart sprängs och jag lär mig sådana saker som jag aldrig trodde att jag skulle göra.
Visste ni till exempel att man inte bör spara bilder i JPEG-format? Nixpix, då komprimeras bilderna alldeles för mycket och får en sämre kvalitet. Dock tar dem mindre plats på datorn.
Visste ni att det finns andra pappersformat än A? Jag trodde att det bara fanns A4, A3 och så vidare, men vad fel jag hade! Det finns även E-, C-, G-, D-, B- och F-format. Dock är A-formatet det vanligaste i Europa.
Sådant och definieringen av Ppi, Lpi och Dpi får jag sitta och trycka in i mitt lilla huvud. Allmänbildning för vissa, helt främmande för mig.

Disk.

 

Dan : Men Sofie! Du har ju byggt ett berg?!

Sofie : Alltså. Det är faktiskt ett torn. Det ser du väl?


Tjejmiddag hos Desirée.

Igår tog jag bussen till Kävlinge för att spendera kvällen hos fina Desirée! Där blev jag, tillsammans med sex andra tjejer, väldigt uppassad. Desirée och Ayla hade dukat väldigt fint!

 

Här har vi fina Des!

 

Vi satt på golvet och hade det hur mysigt som helst.

 

Till förrätt hade Desirée gjort en minipizza med oliver, soltorkade tomater och chevreost.

 

Till varmrätt blev det pastasallad, gravad lax och aioli. Mmm!

 

Så lyssnade vi på musik, pratade om dumma sjuksköterskor som måste vara trötta på sitt jobb och drack vin.

 

Till efterrätt hade Desirée gjort hemlagad Tiramisu. Här var vi nu proppmätta kan jag meddela!

 

Vid 01-tiden tåg vi tåget vidate till Malmö där folk festade vidare. Jag hoppade dock av i Lund, fick vänta cirka en timme på bussen och 02.30 var jag hemma i kära Lödde igen! Konstigt det där. Om man kör från Kävlinge till Lödde, tar det endast en kvart. Men en lördagkväll med kollektivtrafik tar det en och en halv timme. Men jag hade fruktansvärt trevligt i alla fall! Tack!


Jag skulle ge dig allting du pekar på. Men bara när du inte hör, vågar jag säga så.

Om två timmar skall jag ta bussen till Desirée där det är tjejmiddag ikväll och jag är redan klar! Herregud. Får väl plugga så länge eller något. Annars skall det blir roligt med en lördagkväll fylld med tjejsnack.


Rådhuskällaren.

Igår var vi, som sagt, på Rådhuskällaren i Malmö och åt middag. Restaurangen är hur mysig som helst, och där ville vi sitta i flera timmar.

 

Danis!

 

Vi valde att äta av buffén. Filéfrossa, hette den visst. Där bjöd de på flera sorters såser, potatis, fläskfilé, oxfilé och kyckling. Dessutom hade de en stor salladsbuffé! Himla gott.

 

Mätt och glad.

 

Dan ville inte ha någon efterrät, men jag tänkte att om man är på finrestaurang måste man ju äta en dessert! Så jag beställde in vaniljglass med hallongrädde, bitar av kladdkaka, macadamia nötter, kolasås och chokladsås. När jag fick in denna skapelse tittade jag på Dan och sa att vi var tvungna att dela. Så det gjorde vi.

 

<3

 

Och det var vår mysiga kväll ute! Tack våra kära vänner för det fina presentkortet!


Finfredag, finklädd, finrestaurang.

Idag är jag och Dan finklädda. Vi har dessutom matchat kläderna i svartvitt. Vi skall nämligen fira vår tre års-dag idag! Vår tre års-dag är egentligen inte förrän nästa vecka men vi firar den lite tidigare i år. Dessutom skall vi använda vårt presentkort som vi fick av våra älskade vänner i födelsedagspresent! Rådhuskällaren i Malmö, it is. Inte dåligt det, inte. Trevlig fredag!


15 år och okysst.

Det var en vinterkväll, i Januari.
Jag hade precis fixat till sminket och ruffsat till håret. Jag hade en svart polotröja på mig och håret var klippt i en neutral hockeyfrisyr. Jag var 15 år gammal och så där onödigt kär i en kille med ljusgröna ögon och avrakat hår.
Jag satte mig på cykeln och cyklade ner till fritidsgården där det var bestämt att vi skulle träffas. Vi satte oss i en soffa med varsin hörlur i örat och jag var så himla stolt över min första Mp3. Vi lyssnade på Timbuktus "Alla vill till himlen, men ingen vill dö" medan andra sjöng singstar.
När klockan var halv nio, var det dags att gå hem. Vi hade skola dagen efter, trots allt. På vägen hem berättade han om senaste gången han var full och jag låtsades att jag förstod. Egentligen förstod jag ingenting. Jag var 15 år, okysst och hade aldrig ens druckit en hel folköl. Det enda jag kunde tänka på var ljusgröna ögon, Timbuktu och att han höll min hand.
Vi stannade utanför min gård och skulle säga hej då. Himlen var klar och det hade börjat snöa. Plötsligt kysste han mig och magen fylldes med fjärilar. Vi sa att vi skulle ses imorgon och jag gick raskt hem. Jag kunde knappt sova den natten. Tankarna snurrade kring ljusgröna ögon, snö och min första kyss.
Dagen efter hälsade han inte på mig i skolan och han svarade inte på mina sms. Jag kunde sitta i timmar framför datorn och vänta på att han skulle skriva på MSN. Men det gjorde han aldrig. På mitt rum lyssnade jag på Magnus Ugglas "Kan det vara kärlek?" och kladdade hans namn i min dagbok. Där skrev jag att jag älskade honom och att jag aldrig kommer att älska någon annan.
Inte förstod jag då att jag inte visste vad kärlek var och att jag fyra år senare skulle gå förbi honom på bussen utan att ens reagera. Att det enda jag tänkte på var min blivande sambo och hur många katter vi skulle ha. Men det är väl så, antar jag. När man är 15 år och precis fått sin första kyss.

Gigantic.

Nu när denna, icke så händelserika, dagen är slut tittar jag på filmen "Gigantic" med Zooey Deschanel och leker lite med Isa. Det är snart dags att sova. Imorgon skall jag och Dan ut och äta i Malmö för att fira vår 3-års dag i förtid. God natt!

 


Jag försöker plugga.


Torsdagens.

Dagens roligaste : Att göra spikes-frisyr på Dan med dammsugaren. Haha.

Dagens tråkigaste : Allt plugg som väntar. Oh, denna ångest.

Dagens överraskning : Att de flyttade vår labb imorgon till på måndag. Vilket betyder att jag just nu håller helg. Yey!

Dagens mest pinsamma : Att det ringde på vår dörr klockan 10 och jag fick släppa in kommun-snubbar i vår stökiga lägenhet i bara pyjamas.

Dagens citat : "It's Love, not Santa Claus" - 500 days of Summer.

Jenny.

I skolan.

Jenny : Men Sofie. Du kan inte ha 70 stycken klänningar!
Sofie : Oh. Jag vet.
Jenny : Tänk på..
Sofie : Säg inte att jag skall tänka på barnen i Afrika! Jag har redan tillräckligt dåligt samvete.
Jenny : Nej, men tänk på alla pengar! Det ligger ju tusenlappar i din garderob.

Oh. Nu mår jag mycket bättre.

Bara några minuter till..

Idag försov jag mig.
Klockan ringde 07.15 och jag vaknade. Jag kände mig mer trött än vanligt, stängde av alarmet och tänkte "Jag skall bara sova några minuter till".

08.00 vaknade jag. När man precis vaknat och tror att det man drömt är verklighet, tar det lång tid innan man förstår. "Är klockan 08.00? När skulle jag gå upp? Har jag försovit mig? När går min buss egentligen?". Då slog det mig. Min buss skulle gå om en halvtimme!

Det var bara att skippa duschen, sminka mig på fem minuter och slänga i mig frukost. Men jag hann! Jag hann till och med kolla facebook innan jag gick till busshållsplatsen. Precis, jag GICK till busshållsplatsen och behövde inte slänga mig på cykeln.

Mamma är nog riktigt stolt över mig.

Trött.

Nu har jag läst om Metainformation, JPEG-komprimering och Rörelseoskärpa. Så mycket att jag faktiskt inte orkar mer. Nu tänkte jag ta det lugnt resten av kvällen och ge mig på ett nytt kapitel i vår kära Grafiska Kokbok imorgon istället. Mindre än två veckor kvar till tentan!
Yey...

Fars Dag på Lucy's.

Igår var det Fars Dag och då firade vi den här kära mannen, som råkar vara min pappa!

 

Vi bestämde oss för att gå på en restaurang här i Lödde som heter Lucy's. Som ni ser fanns det ett visst 50-tals tema som svepte genom restaurangen. Jag kände mig ytterst hemma. De hade till och med en Elvis-staty!

 

Hela lilla familjen, på sju pers, var med!

 

Hej, hej.

 

Så beställdes det in Duff-öl och starters. Mini cheeseburgare, mozzarella sticks, lökringar och kycklingvingar är ju inte helt fel.

 

Till varmrätt beställde jag en "Sallys Hot Raid Burger" med dijonsenap och pepparrot. Jag orkade bara äta upp halva, men det fanns några gamar runt bordet som gärna slängde sig över det som fanns kvar.

 

När alla hade ätit upp och var mätta, betalade vi och gick hem till mamma och pappa för söndagsmys. Så firade vi Fars Dag!


Jag vill skriva.

Jag har så mycket jag vill skriva om, men känner att jag inte kan. Precis som att jag glömt bort hur. Jag vill skriva om Morfar, att det är fars dag idag och att jag är så trött på ordet "Objektgrafik" att om jag hör det en gång till vill jag skrika.
Jag vill skriva om att man ibland bara vill ställa sig i duschen. Låta 38 gradigt vatten rinna ner för kroppen, stänga ögonen och önska att man är någon annanstans. Låta huden bli rödflammig och spegeln igendimmad.
Jag vill skriva om att man ibland måste vara för sig själv en stund. Tillsammans med de tusen tankar som snurrar i huvudet.

En och en halv garderob full senare..

"Hur många klänningar har du?" frågades mig igår.
Jag blev rätt ställd och tänkte att jag skulle dra till med ett ganska högt tal. "Typ 50 stycken kanske." Efter jag svarat började jag tänka för mig själv. Inte kan jag väl ha 50 klänningar? Max 30. Mer går väl ändå inte?

Idag vaknade jag upp och var nyfiken. Jag måste veta. Hur många klänningar gömmer det sig egentligen i min garderob? Så jag ställde mig och började räkna. När jag kom över 30, tänkte jag "Okej, jag har väl 50 stycken då". Men när jag kom över 50 stycken, blev jag paff. Hur skall detta sluta?

Jag kan meddela att jag slutade räkna när jag nådde 70. Vilken vettig människa har 70 stycken klänningar i sin garderob? Då har jag inte ens räknat de som fortfarande är nerpackade i kartonger. Det kanske var ganska vettigt med klänningsförbud denna månaden ändå.

Att vara född på 90-talet.

Igår, på Ola och Angelicas bröllop.
Ämnet är film.
Sofie : Men hur gamla är ni?
Niklas och David : 26.
Sofie : Men har ni sett "Never ending story"? Folk som är runt 27 år brukar ha växt upp med den.
Niklas : Ja.
Sofie : Och "Goonies"?
Niklas : Ja, självklart. Har inte du sett den?
Sofie : Nej, jag är för ung.
Niklas : Hur gammal är du?
Sofie : 21.
David : Då är du uppvuxen med "Babe"?!
Sofie : Ja, jag fick den i födelsedagspresent när jag var liten.
Dan, David och Niklas: Uuuuh...
Sofie : Vad?
Alla tre : .....
Förstår inte deras problem? När jag var liten var det fräckt med en talande gris på TV.

Ola och Angelicas bröllop.

Igår var det äntligen den stora dagen vi hade längtat efter! Ola och Angelica skulle bli Herr och Fru Andersson! De hade pyntat lokalen väldigt vackert.

 

Här har vi Dan och Carina. Carina var en av kvällens toastmasters!

 

Den väldigt vackra bruden!

 

Brudparet!

 

Cermonin hölls utomhus i vinterkylan. Det var så himla vackert med akustisk gitarr och tända marschaller.

 

När både Ola och Angelica hade sagt "Ja", kysst varandra och fått en del riskorn kastat över sig, var det dags att gå in. Där minglade vi runt, letade upp våra platser och fick äta förrätt.

 

Mycket folk!

 

Ida och Lars!

 

Så fick den vackra lilla familjen ställa upp sig, så att de kunde bli fotograferade!

 

Så satte vi oss ner och åt! Till varmrätt blev det oxfilé med potatistårta, rödvinsås, kantarellsås och sparris! Himla gott!

 

När det klingades i glasen var Ola och Angelica tvungna att ställa sig upp på sina stolar och kyssas!

 

Så hölls det tal och skålades för brudparet!

 

Jag och Lars.

 

Så möblerades det om och vi passade på att skriva i kvällens "hälsnings-bok".

 

Därefter skars tårtan upp! Hur häftig är inte skulpturen på toppen?

 

Sedan fick både svensexe-gänget och möhippe-gänget berätta hur det hade gått till när Ola och Angelica blev bortrövade.

 

Dessutom fick Ola ställa sig upp och sjunga en sång till sin mamma!

 

Tillslut var det dags för brudvalsen som brudparet så vackert genomförde. Resten av kvällen dansade vi, drack drinkar och minglade. Brudparet åkte till Grand Hotell klockan tolv medan vi stannade kvar till två-tiden. Halv fyra var jag i säng. Det var verkligen en av de bästa kvällar på länge! Må Ola och Angelica leva lyckliga i alla sina dagar!


11-11-11

Igår var den bästa kvällen på länge.
Vi pratade bara om sådant som intresserade oss, åt god mat och dansade både bugg och vals. Vi såg två personer, som har älskat varandra i tio år, gifta sig och när vi klingade i glasen fick de ställa sig på deras stolar och kyssas. Vi lärde känna nya, intressanta människor, sjöng med till gamla schlager-hits och vägrade gå förrän klockan var två på natten.
Det var absolut den bästa kvällen på länge.

God Morgon.. Eller något.

Vi var i säng halv fyra igår. Men, jisses vilket bröllop! Det enda dåliga var att kvällen tog slut. Ni skall få ett bildregn senare, men först skall vi äta pizza till frukost!

Skönt att det bara är lördag idag.

Bröllopsfin!

Då är jag bröllopsfin och nu skall vi bege oss till Dösjebro. Ni får se fler bilder imorgon, bland annat på mig och Dan tillsammans! Tevlig Fredag!


Idag firar vi en tio år gammal kärlek.

Jag sitter just nu och äter lunch. En varm macka. Varma mackor är underskattat, skall ni veta! I vilket fall som helst är håret tvättat och torkat, lösögonfransar sitter på plats tillsammans med blå ögonskugga och snart skall jag börja locka håret.
Halv fyra sätter vi oss bilen för att köra mot Dösjebro. Där skall vi se Angelica och Ola gifta sig och sedan fira hela kvällen. Oh, vad kul det skall bli.

Barnvakt.

Just nu sitter jag barnvakt till två små, söta, sovande barn. Dock är jag lite dålig. Jag glömde min skolbok och mina glasögon hemma. Det blir alltså inget pluggande och dessutom får jag hemskt ont i ögonen när jag tittar på TV och sitter vid datorn. Jag får helt enkelt stirra ut i tomma intet, eller vila mig på soffan.

Imorgon vankas det bröllop i alla fall. Inte mitt och Dans kan jag meddela. Men gud, vad roligt det kommer att bli.

Borde städa oftare.

Igår slängde vi ÄNTLIGEN ut pumpan efter helgen! Fy, tusan säger jag bara! Den hade börjat möggla. Inte lite heller. Nej, hela pumpan var helt fylld med vitt klet och dessutom hade det runnit ut en massa sörja. Men nu är den minsann släng. Usch, ja.


Home.

‎"While you were sittin' there in the backseat, smokin' a cigarette you thought was gonna be your last, I was fallin' deep, deeply in love with you and I never told you 'til just now."

Kanske lite internt.

På Facebook.

Jenny : Lite trött på att plugga nu..
Sofie : Usch! Jag är så himla trött på det! Men vi får kämpa på.
Jenny : Det är den dumma tentan som är jobbig. Men vi kämpar på! Precis som Gustav Vasa gjorde i spåret, precis som Columbus när han hittade Amerika och precis som vi när vi gjorde klart palmer-uppgiften.
Kunde inte sagt det bättre själv.

Nu även i gråskala.

Oj, vad jag var trött på min gamla design!
Jag tänkte och tänkte, och igår vid åtta-tiden satte jag mig och pillade på en ny header. "Den får väl vara enkel då" tänkte jag. När jag var klar, hjälpte Dan mig med resten och OJ vad bra det blev! Jag är nöjd i alla fall.
Så får vi se hur länge jag har det så här.

Din Sko.

Gissa vem som idag har skrivit på ett kontrakt på Din Sko på Center Syd! Jaaaag! Nu är jag nämligen extra-arbetare där. Oh, hur kul är det inte att jobba med skor liksom? Jag är glad, minsann.


Vill.

Jag vill ha ett fotografiskt minne. Då hade jag fått full pott på tentan utan att behöva plugga särskilt mycket. Jag vill dessutom ha Stålmannens krafter, vara rik och väga 5 kilo mindre.

Men man kan ju inte få allt. Fotografiskt minne räcker. Skall skriva upp det på min önskelista för julklappar.

Sådant ni kanske inte visste.

- Jag tittar just nu på 15 olika aktiva serier. "Fringe", "Pan Am" och "New girl" är bara tre av dem. Nu när jag pluggar har jag upptäckt att det tar upp en ganska stor del av min fritid. Men man kan ju faktiskt inte sluta mitt i en säsong.
- Förra veckan grät jag till "Kung Fu Panda 2". Dan skrattade lite åt mig. Men en del av filmen var så himla sorglig.
- Jag har, sedan vi fick det senaste studielånet, inte köpt en enda klänning. Inte ett enda klädesplagg faktiskt. Dock har jag hittat tre klänningar jag skulle vilja köpa, men än så länge har jag hållt mig i skinnet! Dan, däremot, har köpt en ny vinterjacka, slips och kavajbyxor. Men å andra sidan, shoppar han inte lika mycket som jag. Så det är kanske okej ändå.
- Dan fick VG på sin första tenta och jag har precis börjat plugga till min. Ångest, det där.
- På fredag gifter sig Dans bror och hans sambo. Då skall jag och Dan vara vackra och matcha med klänning och slips. Vi kommer dock inte vara lika vackra som bruden och brudgummen. Ingen kommer att vara lika vacker som bruden och brudgummen.
- Nu skall jag rensa kattlådan. Y.e.y.

Halloweenfest hos familjen Strandberg/Andersson.

Igår hade vi Halloweenfest och vi hade dekorerat lägenheten därefter!

 

Dan var död, läskig och fin.

 

Så började det trilla in lite folk. Hela 27 personer samlades i vår lilla tvåa. Lagom trångt.

 

Sös och Jennie var karaktärerna från Sweeney Todd.

 

Niclas och Sarah var babies.

 

Neja och hennes pojkvän Robin! En död cowboy och en död doktor.

 

Fredrica och Samuel kom direkt från 80-talet.

 

Ruben var en hårding, minsann!

 

Jacob, Jenny och Rebecca!

 

Ralle Viking!

 

Det ultimata paret Jennie och Micke! Även kända som Captain Jack Sparrow och Skotte.

 

Julia och Sara!

 

Rebecka och Johan var en älva och en nörd!

 

Carro var en fin flygvärdinna som faktiskt serverade folk snacks. Mycket exklusivt.

 

Pontus, Christoffer och Carl var utklädda till Christoffer. Jag vet, lite rörigt. Men väldigt ambitiöst! De hade fixat skyltar och allt. Dessutom var de likadant klädda.

 

Roger och Marica var stiliga vampyrer!

 

Folk förstod inte riktigt vem jag var, så jag fick springa runt med min Audrey Hepburn-tavla och visa dem. Då fick jag komplimangen att jag var väldigt lik.

 

Jag och Sara!

 

Emelie och Andreas. Alice i Underlandet och Surfare/Beach boy.

 

Bilregnet får avslutas med en bild på Lars som var klassikern Scream. Det var en mysig och trevlig fest med många nya ansikten! Vissa gick tidigt och andra stannade längre. Jag var i alla fall inte i säng förrän halv fyra. Idag är jag därför trött. Väldigt trött. Tack alla för en trevlig kväll!


Audrey Hepburn.

Då var jag och Dan färdig utklädda och nu skall vi börja med snacksen! Vissa kommer om en halvtimme medan andra vid 20.00. Jag hittade ingen billig tiara som jag kunde ha i håret, min långa pinne saknar cigarett och mina örhängen är i olika storlekar. Men annars tycker jag att jag lyckades likna Audrey Hepburn i Breakfast at Tiffany's. Hyffsat i alla fall.


Halloween-Lördag.

Idag är det Halloweenfest hemma hos familjen Strandberg/Andersson. Gårkvällen spenderades hemma hos mamma och pappa med att karva ur pumpor och titta på Idol. Vad gör man inte för stämningen? Ni får se våra utklädnader senare. Snart skall vi städa!
Förresten är Dan inte så pigg idag. Han var visst på svensexa igår.

Ett kärt barn har många namn.

Sofie och Dan tittar på "Captain America".

Dan : Är inte det Hugo Weaving som spelar Mr Smith i "Matrix"?
Sofie : Nej, men det är han som spelar Arwens pappa i "Sagan om Ringen"!
Dan : Jo, det är han som spelar Mr Smith!
Sofie : Nej, jag sa ju att det var han som spelar i "Sagan om Ringen"!
Dan : Sofie, han som spelar Mr Smith ÄR han som spelar i "Sagan om Ringen".
Sofie : Jaha..

Oh.

Oh. Idag har jag en sådan där färga-håret-ångest.

 

Men så tittar jag på sådant här, så lugnar det sig igen. Men plötsligt får jag ett väldans sug att klippa till min lugg igen. Dagens i-landsproblem, det där.


Isa med sin smurf.


RSS 2.0