Inflyttningspresenter.

Det är ju två veckor sedan vi hade släkt-inflyttningsfest här! Det är ju faktiskt dags för er att se några av de presenter vi fick.

Av moster med familj fick dessa jättefina krukor! Så himla bra. Vi hade ju nästan bara vitt, men nu har vi lite turkost och ljusgrönt också! Dessutom är krukorna precis min stil.

 

Av moster med familj (alltså Tesse, Stefan, Caroline, Erik, Sanne och Sonny + alla djur) fick vi även dessa ljuslyktor som har hittat sin plats i hallen! Där passar de väldigt bra tycker vi.

 

Av morbror med familj (Pia och Hampus) (ni förtjänar ju faktiskt att nämnas vid namn, allihopa!) fick vi denna ljuslykta! Den står och förgyller balkongen. Balkongen är förresten väldigt tom just nu. Det har ju blivit så kallt att växterna inte riktigt trivs där ute. Därför har vi en djungel här inne istället.

 

Vi fick självklart fler saker. Bland annat pengar, en vas med blommor, vin och tårta. Min släkt är ju så himla fin. Dans också, men hans släkt får komma på fest en annan gång. Vi har nämligen inte plats till att bjuda hem alla samtidigt. Det var de fina, fina presenterna!


Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0