Kroatien, turistattraktioner.

Här kommer det sista inlägget om Kroatien! Förutom att bada, sola och äta hittade vi även på andra saker. Sådana där riktiga turist-saker. De skall vi titta på nu!
 
Till exempel åkte Dan, Carl och Christoffer wakeboard. Man håller i en lina och dras iväg samtidigt som man åker på en bräda. Det såg ganska svårt ut och de trillade ganska många gånger. Själv stod jag på torra land och skrattade.
 
Här hälsar Dan till alla här hemma!
 
En dag åkte vi till en annan stad som heter Opatija. Där åt vi lunch, köpte suvenirer och gick i en park.
 
En dag tog vi båten över till den andra ön Cres. Där var det så här fint :
 
 
Där var vi en hel dag och bara gick runt. Även här åt vi lunch och köpte suvenirer. Sedan tog vi båten hem igen.
 
Vi åkte även på en riktig båtutflykt! Där såg vi på gamar, badade från båten vid en gyllene strand och matade fiskmåsar. Vi blev lite förbryllade över det här med fiskmåsarna. Om man har varit i Malmö så vet man att man INTE skall mata fiskmåsar. Men, men. Tyskarna tyckte det var roligt i alla fall.
 
Denna bild får avsluta Kroatien-kapitlet tycker jag! Det är ett armband pappa köpte på marknaden en kväll. Anledningen till att vi åkte till Kroatien var ju faktiskt för att fira att mamma fyllt 50! Hoppas ni har uppskattat mina inlägg och bilder! Det var fjärde gången jag var på Krk i Kroatien, och jag hoppas att vi kommer åka dit fler gånger!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0