Julbord hos Neja och Robin.

Nu skall ni äntligen få se hur det såg ut när vi var på julbord hos Neja och Robin! De hade pyntat så himla mysigt! Här har vi en liten julgran som stod i deras trappa.
 
Neja och Robin har det så himla mysigt hemma hos dem. Men sedan är Neja väldigt duktig på att inreda också. Allting är så fint och intressant och jag skulle vilja plocka hundra saker med mig hem. Men det är väl så. Vissa köper saker på loppis, gör om och gör fint, medan andra är lata och går på IKEA. Jag är en sådan person som går på IKEA.. om ni missade det.
 
Sara var julig och fin!
 
Vi var några stycken som skulle äta, så Neja och Robin hade dukat upp med långbord! Det är mycket roligare när alla kan sitta och äta tillsammans, än att det blir uppdelat.
 
Här har vi några väldigt fina människor!
 
Så var det dags att äta! Vi började med det kalla såklart. Jag missade dock osten och tog rödbetssallad på min macka. Förstod inte riktigt vad som hände där, men det var gott det också!
 
Dan hamnade några platser bort och Markus var min bordsherre!
 
En intressant diskussion! Vad den handlade om har jag dock ingen aning om.
 
Så glömde jag fotografera det varma! Men köttbullar, prinskorvar, rödkål, jansons frestelse, julskinka och senap fanns på min tallrik!
 
Nejas fina julgrupp! Jag har gjort något liknande idag. Inte alls lika fin kan jag säg. Ni kan få se bilder på den sen.
 
Så var det dags för julklappsleken! Ni vet det här när man slår två tärningar och när man har slagit till exempel två sexor så får man ta ett paket. I slutet får man börja ta av varandra istället. Himla kul!
 
Här sitter vi och klurar på reglerna!
 
Så började vi spela!
 
Det är så kul när man sedan öppnar paketen och får se vad det är man har valt! Oftast är det bara tramsgrejor, men ibland får man riktigt fina saker! Jag fick en rulle tejp, godis och glögg. Dan fick en klädesroller och ett anteckningsblock.
 
Jag och katten Morgan.
 
En trött Ivan får avsluta detta inlägg! Efter julklappspelet spelade vi "Med andra ord" där jag och Sös vann. Vid 01-snåret åkte vi hem! Vi får tacka Neja och Robin så himla mycket för en fin kväll. Vi har minsann bestämt att vårt kompisgäng skall ha ett julbord varje år! För det är så himla fint när vänner kan samlas och ha roligt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0