Stockholm, Dag 1, Lördag.

Klockan 08.35 på lördagmorgon tog jag tåget från Lund för att bege mig till Stockholm. Det var första gången jag åkte tåg till Stockholm själv och jag var väldigt stolt att jag lyckades gå på rätt vagn och sätta mig på rätt plats.
 
Under tågresan lyssnade jag på musik, åt viktväktargodis och tittade ut genom fönstret. Fyra timmar senare var jag framme i Stockholm!
 
Jag bodde hos min kusin och hennes sambo ute i Järfälla, dock skulle jag inte dit förrän på kvällen och fick därför mellanlanda på mormors, mosters och mina andra kusiners hotell! Här försöker jag sysselsätta mig medan vi väntar på ett hotellrum.
 
Så blev det kväll! Kameran användes inte en enda gång under dagen, utan om det togs bilder så var det genom mobilen. Jag gjorde vid mig på hotellet med de resterande och så var det dags att bege sig till kvällens restaurang!
 
Vi hade nämligen bokat bord på en thailändsk restaurang!
 
En väldigt mysig restaurang minsann!
 
Jag beställde vegetariska grillspett med jordnötssås! Här har jag redan börjat äta, så ni får en halvfin bild.
 
Nathalie och Caroline!
 
När vi hade ätit upp var det dags att åka hem. Det hade varit en lång dag, trots allt. På vägen hem träffade vi ett gäng tomtar, som gärna ville vara med på bild. Så åkte jag, Caroline och Nathalie hem till järfälla och drack glögg. En fin påbörjan på resan!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0