Midsommar del 1.

Här kommer ett väldigt långt inlägg om hur vår fina midsommarafton var! Men visst vill ni väl se minsta lilla detalj? Jajamen.
 
Klockan 07.15 gick jag upp ur sängen på midsommarafton. Vi hade nämligen en lång dag framför oss! Klockan 09.15 ringde Lars på dörren och vi åkte iväg!.
 
Mot Landskrona för att hämta upp älskade Sara! Därefter begav vi oss till Varberg. Vi hade fått låna Dans mammas bil, vilket var väldigt snällt. Hela två timmar tog bilfärden.
 
Men det gjorde ingenting. Jag och Sara roade oss med annat, som att blåsa upp ballonger, dra dem i håret så de blev elektriska och sätta fast i taket. På så vis blev det festligt även i bilen!
 
Jag var glad!
 
Dan, ballonger och jag!
 
Så kom vi fram till Sarahs stuga!
 
Vi blev serverade ett par välkomstdrinkar och tittade runt i stugan!
 
Sarahs stuga är verkligen jättefin, helt nyrenoverad och dessutom mycket större än vad vi trodde att den skulle vara!
 
Niclas var färgglad och fin, precis som man skall vara på midsommarafton!
 
Lars!
 
Sarah och Niclas hade gjort det så himla "midsommar-aktigt" som det bara gick! Vi skulle till och med äta utomhus! Dock var inte vädret med oss hela tiden. Men vi fick i alla fall äta lunchen utomhus.
 
Så var det dags för lunch! En riktig midsommar-lunch blev det med sill, räkor, nypotatis och västerbottenpaj! Nam, nam.
 
Mmm!
 
Värdinnan Sarah!
 
Lars!
 
Magda, Niclas och Philip som inte ville vara med på bild!
 
Niclas hade gjort egen citronsnaps! Eller ja, han hade blandat citroner och socker i köpt sprit. Inget hembränt här inte! God, var snapsen i alla fall.
 
Fina Danis!
 
När vi hade ätit upp, började det regna och vi struntade i att gå ner till ängen för att dansa runt midsommarstången. Det vill man helt enkelt inte göra i ösregn. Så vi satte oss inomhus och umgicks lite!
 
Vi sjöng snapsvisor,
 
provade hängmattan
 
och när det slutade regna gick vi ut på en promenad! Magda hade med sig sina underbara hundar CC och Khaki! De är whippet-hundar och är så lugna att man knappt märker av dem! Dan är lite rädd för stora, uppspelta hundar så de här passade honom alldeles perfekt! När vi sedan kom in efter promenaden kom Sös och Jennie och vi spelade Twister! Men det får ni se i nästa inlägg, del 2!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0