Midsommar del 2.

Här kommer del 2 av midsommarafton!
 
När vi hade varit ute och gått en liten stund, förberedde vi oss för Twister! Här har vi Sara!
 
Jag och Magda var först ut! Först gick det så himla bra, tills jag fick sätta både fötter och händer på de gula cirklarna, så att man satt rakt upp. Är det någon gång jag tappar balansen så är det alltid när jag sitter på huk och inte har händerna att lasta mig på. Så jag förlorade! Men Magda var en värdig vinnare! Hon vann över alla faktiskt.
 
Lars och Dan! Dan var också duktig. Han vann över Lars i alla fall!
 
Sarah och Sara! Sara W (till höger, vi hade tre Sara på denna fest. Det blev bara mer och mer förvirrande ju längre in på kvällen man kom) kom tvåa, om jag inte minns helt fel!
 
Niclas och Philip!
 
Efter twistern gjorde vi oss redo för kvällen! Vi skulle nämligen grilla. Jag var väldigt nöjd med menyn som Sarah och Niclas hade satt ihop. På så sätt fick vi både traditionell midsommarmat och grillat! Kan inte bli bättre. Här har vi fina Sarah, värdinnan!
 
Eftersom det ösregnade ute fick vi duka upp inomhus. Men det blev mysigt det också.
 
Så var det dags för middag!
 
Nypotatis, laxfilé, kyckling, fläskfilé, majskolvar och svamp. Det var bara att välja och vraka! Blev man inte mätt fick man skylla sig själv. Men mätta blev nog alla.
 
Magda, Jennie, Emelie, Philip, Sös och Lars!
 
Dan!
 
Niclas!
 
Så drack vi mer snaps och sjöng snapsvisor! Niclas hade köpt flera olika sorters snaps såsom fläder och svartvinbär. Godast tyckte jag att OP och citronsnapsen var!
 
 
När vi hade ätit upp, fick alla vars ett papper och en plastpåse med lösöron, plastglas och papperständer. Vi skulle leka en lek och sjunga snapsvisor samtidigt!
 
Så satte vi på oss sakerna, en efter en. Efter vi satt på oss en ny sak var vi tvungna att sjunga en snapsvisa. I slutet var vi så här fina! Mycket snyggt, om jag får säga det själv.
 
Roligt hade vi!
 
Så blev det kväll och det var dags för jordgubbstårta! Jordgubbar, citronkräm, grädde, glass, maränger och mandel! Himla gott.
 
Resten av kvällen umgicks vi och pratade! Halv ett var vi så trötta efter all mat att vi gick och lade oss. Dagen efter hade det slutat regna och var till och med sol! Då åt vi tacoburgare, gick ner på stranden och solade på gräsmattan. Det har jag dock inga bilder på. Men nu har vi gått igenom mina 140 bilder som jag tog på midsommar och det var en fantastisk helg! Det tackar vi Sarah och Niclas för!

Kommentarer
Postat av: M

Så mysigt ni hade det!!! Puss och kram :-)

2012-06-27 @ 08:24:22

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0