Torsö, dag 2.

 

På lördagen vaknade vi med den här utsikten! Inte helt fel, tycker jag.

 

Efter att vi ätit frukost bytte vi om och begav oss ut i solen! Det var jättefint väder och man kunde gå barfota i gräset. Dessutom kunde jag äntligen försöka få lite färg på mina vita ben.

 

Ruben var också på bra humör!

 

Svensk sommar som den skall vara!

 

Eftersom det var så fint väder ville vi vara ute och roa oss. Spela kubb och sola är inte helt fel!

 

Efter ett tag bestämde vi oss för att åka in till Sölvesborg för att äta glass och gå i stan. Då var det inte lika fint väder och det blåste ganska mycket.

 

Ruben! Efter att vi ätit upp visade jag min mormor och morfars gamla hus i stan. Det är ett stort rosa hus som jag kommer ihåg så väl. Där brukade vi fira jul och jag tyckte alltid att det var jätteroligt att springa i trapporna. Huset har nämligen tre våningar.

 

När vi sedan kom hem gjorde vi oss i ordning för kvällen! Detta är förresten ett av de godaste viner som finns! Om man gillar sött och jordgubbar. Ett måste på sommaren!

 

Så var det dags för mat! Grillspett är aldrig fel.

 

Markus, jag och Dan!

 

<3

 

Nypotatis, grillspett, gräddfil och gräslök! Hur mycket mer somrigt kan det bli?

 

Jag och Mathilda plockade till och med blommor och satte på bordet! Det kändes lite som en mini-midsommar, och det är ju inte fel!

 

Efter maten var vi ute och gick en runda och hälsade på hästar. När vi kom hem spelade vi lite kort och yatzy. Dagen efter åkte vi hem, efter en underbar helg. Men först hälsade vi på hemma hos min morbror! Det måste man göra när man ändå är i Sölvesborg. Så det så. Det var verkligen hur mysigt som helst, och vi tackar Markus, Mathilda och Ruben för en fin helg!


Kommentarer
Postat av: M

Ser jättemysigt ut!!

Puss

2012-06-12 @ 10:28:29
Postat av: Jenny

Åh, glassbåten!:)

2012-06-12 @ 18:09:28

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0