Valborg.

Igår var det Valborg och den skulle vi fira hemma hos Sarah i Malmö! Vi började så klart med att åka buss in till den stora staden. Här har vi Micke och Carro på värnhemstorget!

 

Henke och Lars var också med!

 

Jag och Dan var taggade! Dessutom var det jättefint väder. Precis som det skall vara på Valborgsmässoafton.

 

Jag hade inte hunnit visa er vad jag hade på mig, så därför var Dan tvungen att ta en bild på mig på festen. Vi var de första som hade kommit så det var rätt lugnt. Så här såg jag ut i alla fall! Randig och glad. Klänningen är från Asos. Så klart.

 

Det var de här två filurerna som höll i festen! Sös och Sarah. Eller Sarah och Sarah. Jag vet, det blir lite förvirrande ibland.

 

De hade fixat och donat med både bål och pastasallad. Till och med baguetter fanns! Gott var det dessutom. Till efterrätt hade jag tagit med mig lite saker till en chokladmousse. Dock fotograferade jag aldrig den. Skall visa er en dag hur man gör den! Världens enklaste recept.

 

Så fick vi dricka bål ur plastglas med färgglada sugrör, precis som det skall vara. Dessutom hade jag målat naglarna, dagen till ära! Jag betraktade dem idag och tyckte att det var så himla fint tills Dan påminde mig om att det måste tas bort till på söndag när vi skall jobba. Man får nämligen inte bära nagellack om man jobbar på Burger King. Well, well.

 

Bröderna Andersson!

 

Dödssöta Carro!

 

Och Cece och Khaki som är Sarahs rumskompis hundar! De fick lite sällskap då och då av nyfiket folk som bara var tvungna att hälsa. Till exempel jag. En mycket trevlig kväll, fast att vi inte var så många personer. Jag tycker nästan det är roligast när man bara är några stycken. Det blir lite mer personligt då. I vilket fall som helst var jag, Dan och Lars inte hemma förrän halv fyra på natten. Idag gick vi upp halv ett och åt pizza till frukost. Som sagt, en mycket fin Valborg!


Kommentarer
Postat av: christin

Malmö var verkligen full av vår på Valborg! Så. himla. fint!

Och tjusig klänning förresten!

2012-05-02 @ 12:43:55
URL: http://harts.blogg.se/

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0