Släktkalas vid immelnsjön.

I lördags blev jag och Dan upphämtade av Lars och begav oss mot Kristianstad igen för att gå på släktkalas med Dans släkt.
 
Släktkalaset hölls precis vid immelnsjön. En jättemysig plats för ett släktkalas minsann. Vi hade till och med tur med vädret!
 
Angelica och Loke tittade på vattenspindlar som hoppade på vattenytan.
 
Alla hade tagit med sig egen mat att grilla. Jag och Dan gjorde det enkelt för oss och grillade korv. Men det är inte fyskam det heller. Efter middagen presenterade vi oss för varandra. Ni vet, ställer sig upp och säger vad man heter, var man bor och vad man gör. Det var nämligen så att Dans nästkusiner och pappas kusiner var med, och de vet man inte alltid så mycket om. För mig var det väldigt intressant i alla fall, då jag nästan inte kände någon
Så gick jag, Angelica, Tova och Loke på upptäcksfärd i skogen!
 
Vi hittade en groda som vi döpte till Erik/Erika. Vi kunde nämligen inte bestämma oss för om det skulle vara en flicka eller pojke. Den kunde ju faktiskt vara båda två, då grodor är tvåkönade. Men så sa vi hej då till grodan och någon timme senare åkte vi hem. Och så var vår trevliga lördag ute i solen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0