Helsingborg, buffébord och Caroline.

Min älskade barndomsvän Caroline fyller år den 1:a Januari och vi brukar försöka fira henne på nyårsafton. Men eftersom hon denna nyårsafton var på Hawaii ställdes det till med storfest hemma i hennes lägenhet i lördags och jag var givetvis där! Här har vi fina Caroline!
 
Carro dukar alltid upp värsta buffébordet på sina fester! Det är så fruktansvärt ambitiöst och själv får man dåligt samvete för att man brukar bjuda på chips och dipp. Okej, en och annan vindruva också kanske. Fruktansvärt god var maten i alla fall!
 
Sara, Mia och Maria var också med och firade!
 
Så öppnades det paketer! Caroline tar även examen på torsdag. Så det passade vi också på att fira när vi ändå var i farten.
 
Tess!
 
Sara och Sös!
 
Så minglade vi runt, lärde känna nya personer och jag glömde bort kameran lite.
 
Men så dansade vi till den riktigt uttjatade låten Gagnam Style, som jag förrövrigt hatar mest på denna jord, och tog återigen obligatoriska toalett-bilder. Klockan ett åkte vi hem efter en extremt rolig kväll. Efter denna fullspäckade helg med fruktansvärt fina vänner så är jag så himla glad över att det är måndag igen. Man måste ju hinna vila ut också. Men en fin helg, det har vi haft i alla fall!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0