Sommarserier.

Nu när nästan alla serier har uppehåll över sommaren så har jag varit väldigt rastlös. Jag har inte velat se någon film och det har endast varit True Blood och Dexter som vi har sett. Så nu har jag minsann börjat titta på nya serier! Jag har börjat se dem från början och det kommer verkligen bli kaos till hösten när de vanliga serierna kommer. Antagligen kommer det inte finnas en chans att jag kan följa alla serier samtidigt som jag har en massa uppgifter till skolan som skall göras, och någonstans däremellan ha ett socialt liv. Nej, kaos kommer det att bli.
 
Men de nya serier jag börjat se är dessa i alla fall!
 
Hart of Dixie - Alltså åh. Så himla mysig serie. Vill bara flytta till Bluebelle själv och vara med om knasiga traditioner. Jag är en team Wade och Zoe förresten. George kan slänga sig i väggen tycker jag.
 
Falling Skies - En massa aliens, spänning och action. Klart man måste följa den liksom.
 
Devious Housemaids - Skriven av skaparna till "Desperate Housewifes". Inte så jättebra direkt. En massa konstiga saker som händer och man får följa fem hembiträden. Ungefär. Tittar på den mest i brist av annat.
 
The Dome - Den här är faktiskt väldigt intressant! En rund kupa har sänkts ner över en liten by och ingen kan ta sig därifrån. De vet inte vem som har sänkt ner den eller varför just över den byn, men det är minsann inte regeringen.
 
Nu får jag minsann inte börja titta på fler serier. Jag kanske borde släppa serie-världen och börja bli lite mer social med mina vänner istället?

Kommentarer
Postat av: Jennifer Doverfors

Åhh Hart of Dixie är så mysig! :D
Falling Skies har jag inte hunnit börja på än men det är på gång... Är The Dome värt att kolla på? :) Jag har hört så många olika negativa åsikter om den!

2013-07-26 @ 11:18:35
URL: http://fashioncut.blogg.se/
Postat av: Jaana

Jaaa, du får komma till mig och hänga här hela dagarna!!

2013-07-26 @ 22:25:48

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0