En ny blus.

Idag ser jag ut såhär när jag och Dan strosar omkring i Malmö och sedan beger oss hem till Dans föräldrar för en grillkväll! Blusen köpte min mamma för ett par veckor sedan och när även jag hittade den i min storlek var jag helt enkelt tvungen att köpa den. En blus för 150 pix är ju inte fy skam! Nu skall jag och min man tillbringa lite kvalitetstid tillsammans. Det blir alldeles för lite sådant nu när vi har sommarlov.

 


Kommentarer
Postat av: M

Så snygga vi skulle vara bredvid varandra!!!! ;-) Tror jag ska köpa den röda också... Puss på dig!

2013-06-26 @ 13:13:46
Postat av: Majsan

Vart är den köpt? Var den på rea eller har jag kanske också möjlighet att köpa den?

Sedan måste jag bara få inflika att du förmodligen är den vackraste personen jag någonsin har sett. Jag är inte lesbisk och jag raggar inte, men du är verkligen extremt fin. :) Verkar dessutom vara en fantastisk människa. Är väldigt djupt nere i en depression, men mår oftast bättre när jag går in på din blogg. Ville bara förmedla detta. Tack!

Svar: Men gud vad du är kär! Tack så himla mycket! Du är säkert en jättefin person du också. Kämpa på med din depression! Allting ordnar sig! Blusen kommer från affären Camilla och den var på rea. Men kika efter den! Det fanns många kvar i den affären jag köpte :)
Sofie

2013-06-26 @ 22:37:22
Postat av: Sara W

Den var ju jätte fin på dig <3

2013-06-26 @ 23:21:37
Postat av: Majsan

Vet tyvärr inte vad det är för affär. Säkert någon som bara finns i Skåne. Tack för ditt svar! Har själv svårt att se att det någonsin skulle ordna sig, men vem vet. Just nu är det extra tungt, då jag har insett att jag inte har en enda vän. Jobbigt när man inte har någon att ventilera alla tankar och känslor med, eller som frågar hur man mår. Jaja, nu ska jag inte störa dig mer.

Svar: Affären heter Camilla och Malmströms :) Usch, det låter jobbigt. Klart kommer det att ordna sig! Du måste vara positiv! Jag förstår verkligen att det är jobbigt när man inte kan anförtro sig till någon. Man behöver någon som man kan avlasta sig till och som förstår hur man mår. Du stör absolut inte! Jag blir bara glad att du anförtror dig till mig :) Håll huvudet högt! Kram!
Sofie

2013-06-29 @ 19:07:52
Postat av: Majsan

Du anar inte hur glad du gör mig genom att svara på mina kommentarer. Det får det nästan att kännas som om det faktiskt spelar någon roll om jag finns eller inte, som om någon noterar att jag existerar och tar sig tiden att svara. Det är mer än vad ens min familj gör, så tack så jättemycket! Skulle du inte ha alltför mycket emot det kanske vi skulle kunna maila lite? Kram

2013-07-01 @ 00:36:59

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0