Thaimat, valpkärlek och middag på balkongen.

Igår träffade jag Sara för en heldag! Vi började med en lunch på basilika för lite thaimat. Jag höll min mobil långt ifrån jordnötssåsen den här gången. Ser ni hur mycket mat jag tog? Var helt sjukt mätt efter det. Kommer inte kunna äta på en vecka.

 

Därefter gick vi vidare och kollade i lite affärer. Jag och Sara hittade en gömd affär som hade en massa fina saker! Ville ungefär ha med mig allting hem. Vem vill inte ha en gammal skrivmaskin hemma till exempel?

 

Fina Sara! I spegeln skymtar jag!

 

När vi var klara i Landskrona begav vi oss till Lödde för att grilla hemma hos mig och Dan. Men först stannade vi till hos Saras mormor och morfar och hälsade på deras nya valp Molly. Så fruktansvärt söt och liten.

 

Jag dog valpkärleksdöden.

 

 
Så åkte vi hem till oss och lagade middag. Vi grillade kyckling, korv och gjorde klyftpotatis. Melon, sås och sallad fick också vara med på ett hörn. Dessutom flyttade vi in soffbordet på balkongen så att vi kunde sitta där och äta. Så himla mysigt!
 
Ivan!
 

Så åt vi lösgodis i jättestora skålar och klockan tolv gick Sara och Ivan hem. Då var jag dödstrött efter en hel dag fylld med mat. Men man får äta mycket när det är fredag. Det har jag bestämt. Nästa fredag är det midsommar och då skall jag dansa hela natten! Denna helgen skall jag bara jobba. Jobba, äta gubbröra och titta på Falling Skies. Men det är inte helt fel det heller.


Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0