Att prata utan att tänka efter.

Dan : Varför heter det "dammsuga" egentligen?
Sofie : Eh, för att man suger upp damm. Damm-suga?
Dan : Ja, det är ju sant.. Det tänkte jag inte på..
 

Påskbord hos mamma och pappa.

Igår var vi på påskmiddag hos mamma och pappa! Ikväll skall vi dit igen, men då blir det minsann något annat än påskmat.
 
Mamma hade dukat fint med påskliljor och färgglada servetter.
 
I år blev det bara ett litet påskbord med bara det absolut nödvändiga och det absolut godaste. Dock saknade jag sillen, men det gjorde inte så mycket. Jag har ändå ätit så himla mycket sill hemma.
 
Så åt vi mycket och länge och pratade världsproblem. Jag är inne i en ganska jobbig period just nu. Jag har ångest över vad jag egentligen vill inrikta mig inom i mediabranschen, vart jag egentligen vill bo och varför pengar inte växer på träd. Sedan får prat om barn och hus mig att känna mig väldigt stressad. Jag är 23 år gammal och har nog aldrig fällt så mycket hår som jag gör just nu. Det är tur att jag har någon som Dan som kan hålla mig i handen och förklara att livet inte alls är en tävling. Att vi kan ta det i precis vilken takt vi vill. Såhär såg Christoffers tallrik ut igår förresten! Med bara det absolut nödvändigaste från påskbordet.

En skärtorsdag med Tova och Loke.


Jobbelijobb.

Här kommer ett tredje klädesinlägg på raken. Så himla tråkigt. Jag har dessutom blivit så himla lat att jag bara tar med mobilen hela tiden. Men snart ska jag jobba tre timmar på Din Sko i alla fall! Sedan kan jag ge er lite roligare inlägg som innehåller bilder på Tova och Loke och ett med våra nya tavlor. Ikväll hänger vi hemma hos mamma och pappa och äter lite påskmat dessutom! En fin fredag.

 


Skärtorsdag.

Ikväll skall vi äta kinamat hemma hos Ola och Angelica. Vi har köpt påskgodis och skall överraska dans brors barn vara ett påskägg. Såhär ser jag ut idag förresten! Färgglad och fin. Trevlig påsk på er!

 


En ledig dag och en ny blus.

Idag skall jag träffa Neja! Vi skall till Landskrona och äta thaimat. Annars har jag en ny blus på mig och är så himla glad att jag är ledig från skolan lite! Trevlig onsdag!

 


Saker man kan göra medan man väntar på att hantverkarna ska bli klara.

Vi har hantverkare hemma hos oss idag som fixar i vårt badrum. Jag är rastlös och väntar på att de skall gå så att jag kan umgås med Elin. Här har vi några saker man kan göra för att fördriva tiden medan man väntar på att de skall bli klara:
 
- Beställa hem lite skolböcker.
- Laga ett hål i strumpan.
- Leta efter mat i ett tomt kylskåp.
- Läsa tusen bloggar och kolla facebook tusen gånger om.
- Kolla på blocket efter söta chihuahua-valpar som man någon gång skall ha om sambon bara går med på det.
- Skriva detta väldigt onödiga blogginlägg.
 
Nu får de faktiskt vara klara snart..

Klänningar som ser likdana ut.

Dan : Oh, det var längesedan du hade på dig den klänningen!
Sofie : Längesedan? Eh.. Ja.. Visst..
Dan : Eller, vänta nu. Är den ny?
Sofie : Alltså.. Ja.
 
Inte lätt att hålla reda på vilka kläder som är nya och inte.

Sedan kysser han mig som att han aldrig hade sagt någonting.

"Du kompletterar mig." sa han plötsligt.
Jag är 19 år gammal och sitter på hans sängkant hemma i hans lägenhet. Han sitter bredvid och tittar inte på mig. Han är 6 år äldre än mig och kan aldrig titta mig i ögonen när han pratar om sina känslor. Faktiskt så pratar han nästan aldrig om sina känslor överhuvudtaget. Men det gör liksom ingenting, för jag pratar alltid om mina. Precis som att det inte gör någonting att jag aldrig läser tidningen, för han läser den åt mig. Han uppdaterar mig om naturkatastrofer världen över och berättar om en film som vi bara måste se.
 
"På vilket sätt då?" frågar jag försiktigt.
"På alla sätt." svarar han lugnt. Sedan kysser han mig som att han aldrig hade sagt någonting. Eller som att det han sagt hela tiden varit självklart. För att vi är så otroligt lika men ändå väldigt olika. För någonstans så är allting ändå så himla logiskt och sedan var det inte mer med det.

Dans överraskningsfest.

I lördags hade vi som sagt anordnat en överraskningsfest för älskade Dan som precis fyllt 29. Jag tycker det är så himla viktigt att fira det sista året på 20-års åldern så vi ställde till med storfest helt enkelt. 30 personer anlände för att vara med och fira och vi hade så himla roligt. Jag hade sagt till Dan att vi skulle hem till mamma och pappa på middag. När vi kom dit klockan 19.00 hade alla gäster redan kommit och stod i hallen väntandes. När vi sedan kom in skrek alla "GRATTIS!" och sjöng "Ja må han leva". Dan blev jättechockad och hade inte anat någonting. Han till och med frågade mig "Visste du om det här?". Jag glömde bort kameran ganska mycket eftersom jag själv hade så himla roligt. Men här är några bilder från kvällen i alla fall!
 
Fyra fina flickor! Rebbe, Regina, Neja och Sara!
 
Angelica och Dans brors barn Tova och Loke!
 
Danis var nöjd!
 
Ola!
 
Fredrika och Samuel!
 
Henke var glad!
 
Folk placerade sig lite där det fanns plats!
 
Christian, Fredrika och Samuel!
 
Sös var färgglad och fin!
 
Micke och Sara var redo för fest.
 
Rebbe också!
 
Så var det dags att öppna paketer!
 
Lars!
 
Danis var glad och tacksam för alla paket! Han fick mycket öl och whisky. Vilket aldrig är fel såklart!
 
Niklas, Fredric, Micke, Ola och David!
 
Sara och Niklas!
 
Så glömdes kameran bort ett par timmar och blev inte framtagen igen förrän klockan var tre på natten. Men här har vi Jennie och Sös!
 
Carl och Pontus var lagom pigga i slutet av kvällen precis som alla oss andra. Men det var så himla kul att det var så många som kunde komma och förgylla Dans kväll! Det är tur att man har så himla fina vänner. Ni är guld värda.

En söndagkväll.

 
Jag hänger med Herr Ananas ikväll framför hemtentan. Han ger mig bra tips på vad jag ska skriva minsann. Men nu är jag klar med den dumma hemtentan och hoppas verkligen att den blir godkänd. Nu skall jag titta på en film minsann! Trevlig söndag!

Det bästa sällskapet.


En överraskningsfest.

Igår hade vi en överraskningsfest för Dan. Han blev väldigt chockad och vi hade en mycket trevlig kväll med många fina personer. Jag kommer visa en del bilder senare. Men först ska jag skriva det absolut sista på min hemtenta. Imorgon är det den enda dagen jag går i skolan och sedan håller jag påsklov. Mer om vattenläckan får vi reda på imorgon också förresten.

En vit klänning.

Ikväll firar vi Dans födelsedag och jag har en vit klänning på mig. Från Asos kommer den ifrån, såklart. Trevlig lördag!

 


Dags att flytta.

Vi har mögel i väggen och hela vårt badrum måste renoveras så vi ska få flytta så länge. Tydligen får vi reda på mer på måndag. Men.. Yey liksom? Oh!

 


En uppdatering.

Vi har en vattenläcka i vår vägg mellan badrummet och hallen. Snart kommer det en gubbe som skall riva upp hela vår vägg och täta till. Allt detta medan jag försöker bli klar med det sista av min hemtenta. Morgonen kunde ha börjat bättre tycker jag.

Torsdagslista.

Vi snor en lista av Egoina för att förgylla denna torsdag!
 

När vaknade du imorse?

- Jag vaknade 07.05 när klockan ringde. Sedan låg jag kvar i sängen till ungefär halv åtta. Detta resulterade i att jag fick cykla fruktansvärt fort till bussen.

 

Vad var det första du tänkte när du vaknade?

- Inatt drömde jag att jag fick magcancer. Detta upptäckte jag efter att jag blivit skjuten i bröstet och behövde opereras. Förstår inte alls hur de hittade magcancer efter en operation i bröstet. Men i vilket fall som helst vaknade jag med världens ångest och var glad att det bara var en dröm.

 

Har du ringt nån imorse, vem och vad sa ni?

- Jag ringde Sara imorse men hon svarade inte. Taskig kompis. Därefter ringde jag mamma men hon svarade inte heller. Så det blev minsann inte mycket sagt alls.

 

 

Vilket humör är du på?

- Idag är jag trött efter skolan men samtidigt lättad över att vi är klara med ett delmoment i kursen. Annars är jag ganska glad och längtar efter helgen.

 

Har du ont någonstans?

- JA! Jag har träningsvärk i hela kroppen efter att Elin drog med mig till gymmet TVÅ gånger igår. Två gånger på en och samma dag?! Helt sjukt.

 

Om du fick välja vad som helst att äta just nu, vad är du då sugen på?

- Just nu är jag ganska sugen på mammas kladdkaka. Eller McDonalds. Eller Max. Vi har en bit paj i frysen och jag försöker starkt att inte gå och ta den. Oxfilé hade ju inte suttit helt fel annars heller. Eller smörgåstårta! Dans mammas hemgjorda smörgåstårta är helt sjukt god!

 

 

Vad köpte du när du drog ditt kort senast?

- Jag drog nog mitt kort senast igår när jag klippte min lugg.

 

Vilken var den första hemsidan du gick in på på internet?

- Idag? Google, eftersom det är min startsida. Men sedan min blogg.

 

Vad ska du göra ikväll?

- Ikväll tänkte jag försöka skriva klart min hemtenta. Men annars ska jag se ett par avsnitt av Girls.

 

 

Vilken är den första låten du sätter på idag?

- Oj. Jag kommer inte ihåg! Någon från min och Nejas festlista på Spotify. Men kanske We got the world med Icona Pop?

 

Vad tycker du om din blogg?

- Jag tycker om min blogg. Borde lägga upp lite roligare inlägg då och då, men annars är jag nöjd. Borde uppdatera oftare också. Men den kan ju inte ta upp hela mitt liv liksom.

 

Vad gjorde du för exakt en vecka sedan, den här tidpunkten?

- Jag tittade nog på TV. Vet att jag hade varit med Elin hela den dagen och sprungit ärenden. Så efter det tittade jag nog på en film.

 

Tror du att du kommer få en komplimang idag, för vad?

- Nej det tror jag inte. Kanske av en gullig vän som skriver något fint sms. Men annars inte. Inte ens av Dan. Eller? Hmm.. Nej, inte ens av Dan.

 

När fotograferade du något senast, och vad?

- Innan fotograferade jag mig själv och lade upp på Instagram. Jag skulle typ visa hur trött jag var efter allt skolarbete och att det bara var att fortsätta med min hemtenta.

 

 

Har du gjort av med pengar idag, på vad?

- Det har jag! Jag har köpt lepsyl, cola zero och ett daim! Annars inget. Ingen klänning i alla fall.

 

Vad har du på dig idag?

- Just nu har jag på mig en träningströja och ett par svarta jeans. Snygg frisyr har jag i alla fall. Donut-frisyren.


#%¤/(&)=(¤"#W/())=!!!!

ALLTSÅ HUR skall man kunna plugga när man har beställt en svinviktig bok för typ en månad sedan som man MÅSTE ha för att svara på en fråga, men som inte kommit med posten än?!?! HOW I wonder, HOOOOOW?!
 
Kanske inte alls blir klar med denna nedrans tenta idag i alla fall..

En bild som ljuger.

Just nu sitter jag hemma hos mamma och pappa och skriver på hemtentans sista uppgift! ÄÄÄNTLIGEN! När jag är klar med denna tenta så håller jag minsann påsklov! Förresten så ljuger bilden något fruktansvärt! Jag är inte glad för att jag pluggar och jag tycker definitivt inte om boken jag håller i handen. Faktum är att jag hatar den boken. Till och med mer än vad jag hatar boken "Projektledning och projektkompetens" skriven av Söderlund. Det kanske inte säger er så mycket, men det säger mig och mina klasskamrater en hel del. Nej, nu ska jag bli klar med denna hemtenta och sedan kan jag vara så glad som jag är på bilden! Trevlig onsdag!

Dan, 29 år.

Idag fyller min älskade Dan 29 hela år! Det firar vi med Sofies skönsång och finfrukost. Resten av dagen kommer vi dock att plugga. Fruktansvärt tråkigt.

 


Imorgon så ordnar sig allt.

 
Just nu sitter jag hemma i en gammal träningströja och fryser som vanligt. Jag fryser alltid. Fast att jag har hundra lager kläder på mig och fast att elementen står på den högsta temperaturen. Idag har jag en sådan där jobbig ångest som fräter inuti mig och jag har ingen aning om varför. Kanske är det för att jag har så himla mycket att göra denna veckan och inte riktigt förstår hur tiden skall räcka till. Kanske är det för att jag är rädd för att jag inte skall få godkänt på min hemtenta och att mina svar inte är tillräckligt kreativa. Kanske har jag ångest för att det är slutet på månaden och för att bankkontot nästan är tomt då att jag vägrar ta av mina sparpengar. Kanske är det för att jag är ute och går hundra mil i veckan och inte äter något godis, men ändå inte förlorar de där två sista kilon.
 
Men imorgon så blir allt bra igen. Imorgon löser det sig. Då börjar jag morgonen med ett spinningpass, lagar finfrukost till Dan och sjunger "ja må han leva" och skriver sedan klart min förbaskade hemtenta. Sedan kan jag ta tag i veckans hemliga planer precis hur jag vill. Dessutom har jag redan tittat ut ett antal kurser jag vill läsa nästa termin. Så det ordnar sig kanske ändå. Imorgon så ordnar sig allt.

Hur denna tisdag börjar:

- Jag försov mig en timme och fick därför stressfixa mig inför skolan.

- Jag tvättade håret och kom därefter på att jag tvättade det igår och att det egentligen inte alls var skitigt.

- Jag stavade kodlås med å i ett inlägg på Facebook. Alltså kÅdlås. Jag har känslan av att detta kommer att förfölja mig i evigheter.

Positivt är i alla fall att min utbildning var med i Aftonbladet angående vilka utbildningar som har bäst kontakt med företag. Dessutom hann jag med bussen fast att jag försov mig. Inte illa!


Tacos, charader och fina vänner.

I fredags jobbade jag på Din Sko till klockan 18 och strax efter jag kommit hem fick vi finbesök! Vi skulle nämligen ha tacokväll hemma hos oss och Ralle hade inhandlat all mat. Här har vi Ralle!
 
Tacos är lätt den bästa fredagsmaten och det blir dessutom ännu godare om man äter med fina vänner.
 
Så kom Sös, Markus, Fanny och Micke över och det var dags att äta!
 
Efter maten kom Pontus, pappa, Carl och Christoffer över för lite sällskap.
 
Efter en stund bestämde vi oss för att spela charader! Inte vanliga charader dock. Utan istället skriver man en kändis eller en fiktiv känd person på lappen och sedan är man tvungen att imitera den personen. Så om jag får en lapp där det står "Batman" så måste jag härma Batman och folk skall gissa vem jag är. Fruktansvärt roligt.
 
Fina Sös!
 
Christoffer.
 
Så spelade vi, skrattade åt roliga imitationer och pratade om världsproblem. Klockan två gick folket hem efter en mycket fin kväll.

Min dag hittills.


Söndag.

Idag är det en sådan där typisk söndag. En söndag när man ligger nerbäddad framför TVn och inte orkar ta tag i studierna. Vi har precis ätit hamburgare och nu tittar jag på Grey's Anatomy. Igår var vi på fest hos Elin och Andreas och hade himla roligt. Imorgon tar jag tag i hemtentan igen. Men idag tar jag minsann ledigt.

 


Idag är jag ungefär såhär sugen på att plugga :



Randigt.

Såhär ser jag ut idag när jag håller fredag! Tröjan kommer från Gina Tricot och är bekväm som sjutton. Nu ska jag få lite skrivet på min hemtenta och sedan är det dags att bege sig till jobb. Trevlig fredag!

 


Fredag.

Dagen började med en morgonpromenad som vanligt. Nu har jag duschat, ätit frukost och ska snart göra vid mig. Idag ser min dag ut lite såhär:
 
- Plugga på hemtentan
- Jobba på Din Sko 15-18
- Vänner kommer över på tacos
 
Ja, lite så ungefär. Sedan är det minsann helg! Jag uppdaterar er om min spännande vardag under dagen.

Pluggdag.

Idag sitter jag fastklistrad vid köksbordet med fem böcker, fyra artiklar och skräpmat. Jag har ännu en hemtanta som skall skrivas och jag har lite mer än en vecka på mig. En och en halv sida har jag än så länge skrivit och har fem och en halv kvar. Men det tar sig minsann!

Les Misérables.

Sofie sjunger en låt från musikalen "Les Miserables".

Sofie : Do you hear the people sing? Singing a song of angry men! It is the music of a people who will not be slaves aaaagaain..!!
Dan : Snälla Sofie. Det räcker nu.
Sofie : Men den är ju bra?
Dan : Ja, men jag hörde nyss låtarna från filmen.. Dessutom kan du bara typ två meningar av låten och sjunger den om och om igen..
Sofie : Ja, okej. Jag ska sluta.
Dan : Tack.
Sofie : ........ DO YOU HEAR THE PEOPLE SING?! SINGING A SONG OF ANGRY MEN!
Dan : Du är så himla störig.
Sofie : Jag vet.
 

Tisdag.

Jag skrev en text till bilden jag lade upp igår, men den kom tydligen inte med? Skumt. Aja. Igår hade vi en redovisning som gick bra! Jag som hatar muntliga redovisningar blir så himla lättad när det väl är överstökat. Idag är det tisdag och jag har precis varit ute och gått en morgonrunda. Nu äter jag frukost och skall senare bege mig till skolan för lite grupparbete. Annars är det en så himla fin dag idag och jag mår jättebra.
 
Trevlig tisdag!

Måndag.


Celeste & Jesse forever.

 
Här kommer ett litet filmtips! Ber så hemskt mycket om ursäkt för den störande texten. Jesse och Celeste har sitt eget kroppspråk och sina egna internskämt som ingen annan förstår. De har varit gifta i sex år och är absolut bästa vänner. Det enda är att de har varit separerade i ett halvår men försöker samtidigt gå vidare som att ingenting har hänt. "Celeste & Jesse forever" handlar om hur svårt det egentligen är att släppa taget, vad man gör om man ångrar sig och hur ont det faktiskt gör när den andra hittar en ny. Den är fylld med pinsamma scener, roliga skämt och hjärtkrossande ögonblick. Det är en fin kärlekskomedi om hur man förlorar sin partner och bästa vän på en och samma gång, och vad man då gör när man ångrar beslut man tagit. En sådan där himla fin film, helt enkelt.

Vår lördag i bilder.

Igår var hela familjen samlad hemma hos mamma och pappa. Mormor var som sagt på besök och det bjöds på trerätters middag. Vi tittade såklart på melodifestivalen också och jag hejade som tusan på Antons Begging. Men Robin var också fruktansvärt bra och jag var nöjd ändå. Idag har jag jobbat hela dagen och vi skall snart titta på film för att hålla söndag. Imorgon har vi redovisning förresten! Men det skall nog gå bra det med.

 


Lördagkväll.

Snart skall vi bege oss till mamma och pappa för lördagsmys. Mormor är och hälsar på och ikväll skall vi äta finmiddag. Dessutom måste vi ju se melodifestivalen! Men då har ni koll på mig ikväll i alla fall. Trevlig lördag!

Melodifestivalen.

Sofie spelar melodifestivalsbidraget "Begging".

Sofie : Visst är den här låten bra Dan? Den är med i melodifestivalen!
Dan : Jasså? Ja, den är väl helt okej.
Sofie : Jag tycker den är bra.
Dan : Okej.
Sofie : Ja... Och sen är han som sjunger den så jäkla snygg också.
Dan : Jaha, så det är därför du tycker den är bra?
Sofie : Ehm.. Ja.
 
Allt annat kvittar liksom.

Fredagsklädd.

Dagen började med att jag drog med Dan på en morgonrunda. Nu är jag vidgjord och skall slå ihjäl lite tid innan jag skall jobba på Din Sko ett par timmar. Så här ser jag ut idag förresten! Sådär lagom fredagsklädd.

 


Uppe med tuppen.

Idag gick jag minsann upp klockan 7, fast att jag är ledig. Jag och Elin tog en morgonpromenix på en timme och nu har jag precis ätit frukost framför "vakna med NRJ". Idag är en sitta-hemma-och-plugga-dag och jag skall därför inte göra något särskilt. Trevlig onsdag!

 


Det finaste i min bokhylla.

Nu ska ni få se en av mina födelsedagspresenter! Av fina Cilla och Jenny fick jag denna fantastiskt fina bok! Svenska Affischer heter den och innehåller affischer som visades i Sverige mellan åren 1895 och 1960. Vi tar en titt!
 
Är det någon sorts bok jag gillar så är det bildböcker. Om de dessutom ger inspiration och är retro så är det ju verkligen ett plus i kanten.
 
Tänk att dessa affischerna faktiskt vistades i Sverige för några decennier sedan! Reklam från förr är nog den absolut roligaste reklamen.
 
Självklart finns det sidor med information också!
 
Det mest ultimata är när något är intressant och fint på en och samma gång. Vilket den här boken verkligen är.
 
Nu står den fint och förgyller min bokhylla! Det är i alla fall roligt att min bokhylla faktiskt innehåller något annat än tråkig kurslitteratur. Tack Jenny och Cilla!

Min, Jenny och Cillas pluggdag!


Som en smurf.

Idag är jag helt blåklädd! Lite som en smurf ungefär. Fast ändå inte. Idag pluggar vi hemma hos Jenny och jag är sjukt sugen på en falafel. Fint väder är det idag också! En sjukt bra tisdag alltså.

 


Mitt och Nejas barnkalas!

I lördags hade jag och Neja vår födelsedagsfest! Neja fyllde 24 i torsdags och jag 23 i tisdags. Men det har ni väl inte missat? Vi hade barnkalas-tema och bar kronor. Mycket vackra var vi.
 
Vi dukade upp med snacks och bål och pyntade kalasfint!
 
Riktigt kalasfint! Till och med vimplar hade vi.
 
Så kom det gäster! Fina Carro var först på plats!
 
Desirée kom med ballonger! Passade perfekt till vårt barnkalas-tema!
 
Fina personer!
 
Marica hade tagit på sig sin finaste väst dagen till ära!
 
Vi minglade!
 
Cilla var där!
 
Jenny också!
 
Födelsedagsbarnen!
 
Älskade Rebbis var lika fin som vanligt!
 
Andreas och Regina!
 
Vi hade roligt!
 
Micke var också med och förgyllde festen!
 
Pontus också!
 
Lillebror var fin i fluga!
 
Vi fick vars en flaska sangria av fina pontus och drack den precis som man skall dricka på barnkalas! I plastglas med en massa färgglada sugrör.
 
Tja! Läget? Trivs i stan? Fett najs!
 
Så var det dags för tårta! Jag och Neja skrev våra namn och hur gamla vi blev på tårtorna! Linnea må ha skrivit skrivstil, men mitt är faktiskt ett mästervärk.
 
Definitivt ett mästervärk!
 
Så fick alla gäster på 28 pers för sig att de skulle sjunga för oss. Så alla samlades i köket!
 
Det blev trångt och mysigt!
 
Så fortsatte festen!
 
Fina Jaana och Des!
 
Vi dansade, sprang rundor och minglade! Åt tårta gjorde vi också! En torrare kladdkaka än min får man banne mig leta efter. Men den gick väl ner den också.
 
Så försvann min kamera ett tag och dagen efter hittade jag en massa konstiga bilder på den? Sara och Ivan ser i alla fall fruktansvärt pigga ut!
 
Vi dansade med våra fina ballonger!
 
Fina Elin!

Vi tramsade vidare!
 

Markus och Fanny!
 
Julia!
 
Dan och Regina!
 
Christoffer.
 
Älskade Sara!
 
Sös var också med!
 
Min krona åkte runt lite.
 
Niclas!
 
Så dansade vi tills vi fick håll, skrattade så vi fick kramp och klockan 03 hade alla gäster gått hem. Då lagade vi pasta, åt och plockade undan lite. Klockan 04 var vi i säng. En så himla fin födelsedagsfest med de bästa personerna på hela jorden! Tusen fina saker fick vi också! Tack för en fullkomligt underbar födelsedagsfest!

Måndag.

Nu är jag på väg till skolan! Oj vad många blogginlägg ni ska få sen! Bland annat ett från min och Nejas födelsedagsfest men också ett på en av mina födelsedagspresenter. Det får ni dock inte förrän ikväll. För nu sitter jag på bussen till skolan för att gå på en fyra timmar lång föreläsning. Men det gör ingenting för jag är på så himla bra humör idag. Har jag sagt att jag är lycklig igen? Så in i bomben lycklig faktiskt och det är ju inte helt fel.

 


En söndag hos mormor.

Idag håller vi söndag hemma hos mormor som fyller år idag! Det var en så himla rolig kväll igår! Ni får nöja er med några mobilbilder så länge, så ska ni få ett helt inlägg om det senare. Men kul hade vi! Snart blir det tårta hos älskade mormor. Mormors mat är godast såhär en söndag.

 


Klädd för födelsedagsfest.

Då var håret lockat och uppsatt, sminket påkletat och klänningen pådragen. Ikväll skall jag och Neja ha födelsedagsfest med de närmsta vännerna! Snart skall vi börja med förberedelser och klockan 19 kommer folket. Ni får ha en trevlig lördag!

 


Jag och Neja kör barnkalastema imorgon.


Fredag med plugg och förberedelser.

God förmiddag! Idag har jag en massa saker att stå i! Först skall jag plugga lite och sedan skall jag träffa Neja. Just nu håller jag på att skriva lite teori om ledarskap inför en rapport som skall lämnas in om någon vecka.
 
 
Sedan skall jag träffa Neja på Center Syd och handla inför vår födelsedagsfest imorgon. Vi måste ju såklart ha ballonger, girlanger och kronor! Hela köret.
 
Glad fredag på er!

RSS 2.0