Påskbord hos mamma och pappa.

Igår var vi på påskmiddag hos mamma och pappa! Ikväll skall vi dit igen, men då blir det minsann något annat än påskmat.
 
Mamma hade dukat fint med påskliljor och färgglada servetter.
 
I år blev det bara ett litet påskbord med bara det absolut nödvändiga och det absolut godaste. Dock saknade jag sillen, men det gjorde inte så mycket. Jag har ändå ätit så himla mycket sill hemma.
 
Så åt vi mycket och länge och pratade världsproblem. Jag är inne i en ganska jobbig period just nu. Jag har ångest över vad jag egentligen vill inrikta mig inom i mediabranschen, vart jag egentligen vill bo och varför pengar inte växer på träd. Sedan får prat om barn och hus mig att känna mig väldigt stressad. Jag är 23 år gammal och har nog aldrig fällt så mycket hår som jag gör just nu. Det är tur att jag har någon som Dan som kan hålla mig i handen och förklara att livet inte alls är en tävling. Att vi kan ta det i precis vilken takt vi vill. Såhär såg Christoffers tallrik ut igår förresten! Med bara det absolut nödvändigaste från påskbordet.

Kommentarer
Postat av: Jaana

Åh, kära. Låt inte andras liv stressa dig. Alla utvecklas i sin egen takt och har olika drömmar och ambitioner för sina liv, så fokusera på vad DU vill, annars kommer du bara ångra dina val i framtiden. Jag brukar alltid följa min magkänsla, den leder i stort sätt mig alltid rätt :) Kram på dig!

2013-03-31 @ 14:52:25
URL: http://jawnas.blogg.se
Postat av: Egoina

Känner så väl igen den ångesten! Vi super bort den på lördag <3

2013-03-31 @ 22:06:13
URL: http://egoinas.se

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0