När jag och Dan firade våra fem år.

I söndags hade som sagt jag och Dan årsdag. Vi har nu varit tillsammans i fem hela år, och det måste ju firas! Vi började med att ge varandra lite paket. Det första paketet är mitt, det andra är Dans.
 
Dan fick ett Macfodral i skinn av mig och jag fick ett armband jag hade önskat mig samt träningsfodral till mobilen! Toppen tycker jag, nu kan jag äntligen springa och lyssna på musik samtidigt. Dock hade Dan beställt träningsfodralet på nätet och jag fick därför en utskrift på hur den såg ut eftersom den inte än hade levererats. Men nu har den kommit och den skall användas på gymmet imorgon!
 
Efter att jag och Dan hade gjort oss i ordning åkte vi in till Malmö. Vi började med att gå på restaurang! Vad gör man när man inte riktigt vet vilken restaurang i Malmö man skall gå till? Jo, man hör av sig till kära Desirée! Hon har nämligen stenkoll och tipsade om den här goda thairestaurangen, Green Mango.
 
Danis! <3
 
Alltså fytusan vad gott! Min rätt hette Paneng och var en gryta på jordnötssås, kokosmjölk, röd curry, kyckling och grönsaker. Ville nästan slicka tallriken efteråt.
 
Så gick vi till Triangeln för att titta lite i affärer och äta efterätt. Det blev frozen yoghurt på Nice Cream. Där får man välja vilken smak, strössel, frukt och topping man vill och ta hur mycket man vill. Därefter väger man det man har tagit och betalar per hekto.
 
En nöjd Sofie!
 
Så köpte vi årets första julklapp och åkte vidare till Värnhem och Entré. Där skulle vi gå på bio och se Thor 2! Här har vi Dan i biosalongen innan bion började. Filmen var så himla, himla bra. Lätt sevärd och en bra biofilm! Därefter åkte vi hem, tittade på en film till och somnade mätta och nöjda med dagen. Det var en himla bra 5-års dag med god mat, presenter, kärlek och en massa kvalitetstid. Precis som vi ville ha det!

Kommentarer
Postat av: M

Sötnosar!! :-)

2013-11-27 @ 07:52:13
Postat av: Des

<3!

2013-11-27 @ 09:55:37
Postat av: Jaana

Låter som en super dag!!! Grattis till er igen :) Och du är superfin i din nya klänning, bra val ;)

2013-11-27 @ 19:02:38

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0