Dagen Niclas fyllde 25.

I lördags hade jag och Dan packat halva lägenheten kändes det som. Vi skulle nämligen bege oss till Varberg för att överraska Niclas på hans 25-års dag! Han hade ingen aning om att vi skulle komma, så det var himla spännande.
 
Här har vi en dagens ur en glasdörr! Jag hann inte fotografera i spegeln nämligen. Men klänningen är ny som attan. Den är 60-tals inspirerad och kommer från Lindex. Mycket nöjd var jag över detta fynd.
 
Så åkte vi iväg, efter många om och men. Jag glömde nämligen hälften av sakerna hemma, så vi var tvungna att springa upp i lägenheten igen ett antal gånger. Sös körde!
 
Sara och Ivan ville också fira Niclas 25-års dag! Snälla vänner det där.
 
Här har vi mig! Och en Sara som försöker att inte vara med på bild där bak.
 
Två timmar senare var vi framme i Sarahs stuga! GRATTIS skrek vi när vi hoppade ur bilen. Överraskad blev Niclas minsann!
 
Sarah och Niclas!
 
Det bjöds på fika när vi kom fram!
 
Dan var mycket nöjd med detta.
 
Efter fikat var det dags att öppna paket! Jag, Dan, Sara och Ivan hade köpt triologin 1Q84 av Haruki Murakami till Niclas. De skall vara mycket bra har vi hört och tänkte att de skulle passa! Man kan aldrig få för lite böcker liksom.
 
Därefter spelade vi lite spel!
 
Vi började med Galen Panna!
 
Vi såg en och annan kanin/hare hoppa förbi också.
 
Efter att ha spelat ett tag var det dags att förbereda maten! Niclas hade önskat hemgjord pizza vilket passade alldeles utmärkt.
 
Sarah dukade upp med fintallrikar och servettringar, så att det skulle bli riktigt kalasigt.
 
Så gjorde alla sin egen del! Jag hade allt möjligt på min, kyckling, bacon, skinka, lök, banan, ananas, rödlök. Ja, verkligen det mesta!
 
Många kockar i köket!
 
Till förrätt blev det västerbottenpaj med räkröra! Så himla, himla gott.
 
Sös hade köpt roliga sugrör med mustasch på! Dan ser lite ut som Poirot just här tycker jag.
 
Till efterrätt blev det kladdkaka och födelsedagsbarnet fick naturligtvis skära upp tårtan! Så umgicks vi ett tag till och somnade sedan så otroligt mätta och nöjda med kvällen.
 
Dagen efter åt vi en otroligt god frukostbuffé, spelade "Med andra ord" och packade ihop våra saker. Sedan åkte vi hem. Nu skall jag nog inte äta på en hel vecka. Men det var så himla skönt att få komma bort från vardagen lite och fira fina Niclas födelsedag. Så vi tackar Sarah och Niclas för en fin helg, och hoppas att ni är lika nöjda med den som vi är.

Kommentarer
Postat av: Sarah

OM vi är! Så himla roligt att alla var med :) Tack för en helmysig helg <3

2013-09-17 @ 14:57:02

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0