En tisdagkväll och en uppdatering.

Så. Då var det tisdag och jag har fått en massa saker gjorda idag. Jag har pluggat, gjort ärenden i Malmö och tittat på ett par serier. Vilken tur att jag endast stannade hemma och pluggade hela helgen. Annars hade jag inte legat så bra till i mitt personliga schema.
 
Men i all stress, planering och två parallella kurser så har mitt öga gått och blivit sjuk. Först trodde jag att det endast var en vanlig ögoninflammation. Men dagarna gick, ögat varade inte och smittade inte det andra ögat. Det var bara rött. Rödheten spred sig inte heller utan höll sig där den var och gick inte bort. Men ikväll så kliar det och har sig och imorgon skall jag faktiskt gå till vårdcentralen. När det inte försvunnit efter en vecka börjar man ju bli lite orolig.
 
Så imorgon får jag stanna hemma från skolan. Jag som egentligen inte har tid med sådant. Jag som måste gå igenom ett case i Grafisk Affärsverksamhet och diskutera 9 uppgifter i Miljöekonomi. Men jag får väl jobba hemifrån helt enkelt. Tycker bara att ögat kunde blivit sjuk nästa vecka istället!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0