Söndag.

Hej allihopa! Såhär ser jag ut när jag pluggar miljöekonomi och grafisk affärsverksamhet en söndag. Sådär lagom cool i de skönaste byxorna någonsin.
 
För någon dag sedan fick jag ett mejl från Adlibris där det stod att en av de böcker jag hade beställt var slut hos förlaget och kunde inte skickas ut. Sedan när min lärare sa "Ni behöver den här boken om ni skall svara på de uppgifter som skall lämnas in på onsdag" så fick jag lite småpanik. Jag fick ännu mer panik när hon sa att "Den som inte svarar på uppgifterna får göra en komplettering som sen skall redovisas inför hela klassen". För alla vet ju att om det är något jag avskyr, så är det muntliga redovisningar. Men efter att ha pratat med min FINA vän Jaana så kändes allt mycket bättre. Hon hade boken och jag fick låna den till ett mycket vettigt pris! En kram i timmen kostar den bara. Hur bra som helst. Jag vet inte vad ni säger, men Jaana har nog inte riktigt koll på det där med ekonomi. Man kan ju inte betala saker med kramar heller!
 
Annars har mitt hår blivit alldeles för långt igen. Så i veckan skall jag klippa det! "HUR?!" undrar ni då. Ja, det vet jag inte riktigt själv om jag skall vara ärlig. Jag kanske rakar av allt?
 
Nej, nu skall jag och min kära sambo gå till ICA och handla toalettpapper. Det är nämligen snart slut. Mycket intressant väl? Under dagen är det tänkt att jag skall lägga upp fler Turkiet-bilder. Men annars får ni ha en trevlig söndag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0