Turkiet - Restaurangen och Mat.

Då tänkte jag att vi skall gå igenom lite mat och hur det var i restaurangen! Varje frukost såg ungefär ut såhär. Jag älskar hotellfrukost. Så nedrans gott.
 
Varje kväll gjorde vi oss i ordning för att möta kvällen. Jag och Mathilda var nästan alltid likadant klädda. När jag hade byxdress, hade hon på sig en byxdres. När hon bar en vit klänning bar jag en vit klänning. Det blev liksom roligt efter ett tag.
 
Min fina Danis!
 
Varje måltid såg ungefär ut såhär. Det fanns mycket att välja mellan. Jag tog alltid en tallrik till salladen och sedan en till varmrätten. Men så har jag ju gott upp två kilo på en vecka också. Men har man all inclusice så har man! Dessutom så var det så himla god och fräsch mat.
 
Vi åt mycket och länge och hade trevligt. Ibland blev det så nedrans varmt bara och då ville jag genast gå upp till rummet och ställa mig vid AC:n.
 
Efter vi hade ätit brukade vi gå ut på stan en sväng, sätta oss på terassen och dricka drinkar eller hamna på Markus och Mathildas rum och spela kort. Det var lite vad vi kände för, men oftast gjorde vi alla tre. Men det tar vi i nästa inlägg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0