När ens lillebror flyttar till Piteå.

Igår flyttade min lillebror till Piteå. PITEÅ?! Alltså.. Jag kanske skall ta allt från början? Min lillebror har kommit in på en skola med en väldigt bra musikproduktionslinje och skolan ligger i Piteå. De tog in 16 personer i hela Sverige baserat på sina betyg och Carl kom in. Det tackar man ju såklart inte nej till. Men detta innebär att han kommer att bo i Norrland i tre år framöver och kommer hem på loven. Så, i vilket fall som helst hade vi en familjelunch i söndags med tanke på att Carl skulle flytta dagen efter.
 
Det blev hemgjorda schnitzlar, potatis och bearnaisesås. När vi ätit upp spelade vi "med andra ord" tills Carl skulle träffa sina kompisar för en farvälmiddag. När han tittade på mig och sa "Nu ses vi inte på ett tag" forsade tårarna. Vi är en väldigt sammansvetsad familj och den som flyttat allra längst bort av oss fyra syskon är liksom Sös och hon flyttade 2 mil bort, till Malmö.
 
Så följde lillebror Christoffer med oss hem och tittade på film. Jag skall hålla extra hårt i honom nu. Vi passar förresten Sös katt Love medan hon är utomlands, om ni undrar vad det är för katt på bilden alltså.
 
Så åt jag och Dan nyponsoppa och skorpor och tittade på TV tills det var dags att sova. Och det var sista dagen på min och Dans semester!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0