Vecka 35.

Och så en ny vecka och nya saker som händer! Fast denna vecka kan man säga att jag har lite semester. Kursen som jag skall läsa i höst börjar inte förrän 2 september och jag har fortfarande inte fått tillbaka min C-uppsats och kan därför inte korrigera det som examinatorn tyckte behövde ändras. Så! Vi skall kika på min mycket lugna vecka.
 
Måndag: Idag skall jag ut och gå en sväng med lillebror och sedan besöka Center Syd för diverse ärenden. Jag skall till exempel se om jag hittar en ny klänning till mitt och Dans examenskalas på lördag och jag behöver också handla massvis med mat då vår kyl ekar ganska tomt. Ikväll skall jag försöka springa också!
 
Tisdag: Inget planerat bortsett från att jag skall springa. Måste ju öva inför Midnattsloppet i Malmö nästa lördag. Jisses alltså, en hel mil och allt.
 
Onsdag: Samma som tisdag.
 
Torsdag: Samma som onsdag och tisdag bortsett från att jag skall till frisören och äntligen få klippa mitt hår! Luggen skall komma tillbaka och topparna skall trimmas. Jag skall även färga mitt hår, men det gör jag nog själv faktiskt. Är ju inte miljonär eller så direkt.
 
Fredag: Förbereda inför lördagens examenskalas! Kalaset är hemma hos mamma och pappa och det skall flyttas runt bord, bakas pajer, förbereda potatissallas och så vidare.
 
Lördag: EXAMENSKALAS!! YEY!
 
Söndag: Sova ut, städa och så vidare. Titta på tusen filmer ungefär.
 
Och det blir min mycket lugna vecka! Så himla skönt. Behöver slappna av nu innan den nya kursen börjar och efter presentationen av examensarbetet. Det känns som att jag är ledig på riktigt för första gången på väldigt länge.

Kommentarer
Postat av: M

Behöver nog fixa lite med maten innan fredag!! ;-) Puss

2014-08-25 @ 13:36:52

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0