Vecka 52.

Tänkte att vi skulle ha en kort veckans schema! Ni kanske vill veta var vi skall fira jul och sådär? Här kommer det i alla fall!
 
Måndag: Imorgon skall jag först träffa Louise för att skriva lite på uppsatsen. Därefter skall vi ha ett litet julfirande hemma hos mamma och pappa. Nu är ju dessutom Carl hemma och då får man vara så mycket med familjen som möjligt!
 
Tisdag: Lillejulafton och även Dans pappas födelsedag! Då firar vi med Dans släkt hemma hos hans bror och hans familj. Det skall bli så himla mysigt. Det känns som en riktig julafton liksom, med ena sidan av släkten.
 
Onsdag: Riktiga julafton! I år firar vi jul hemma hos mamma och pappa här i Löddeköpinge. Mormor, moster och två kusiner kommer också. Det skall bli så himla mysigt!
 
Torsdag: Viiiila och vara glad över alla julklappar som jag fått. Det blir nog att vi äter lite rester också.
 
Fredag: Samma som fredag.
 
Lördag: På lördag skall vi till mormor för att träffa resten av släkten. Vi brukar alltid vara hos mormor någon gång under julen och lördagen passar ju utmärkt.
 
Söndag: Vila! Kommer vara så otroligt trött på all julmat efter denna veckan. Men mysigt skall det bli!
 
Jag hoppas dessutom på att jag skall känna mig tillräckligt frisk i veckan så att jag kan börja springa igen. Kommer behöva det för att orka äta så mycket som möjligt och inte känna mig helt och hållet som en köttbulle. Jag är dessutom så himla rastlös efter att ha varit i sjuk hur länge som helst. Men nu mår jag bra! Jag får dock vänta några dagar ytterligare innan jag tar tag i det igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0