Barnkalas.

I lördags hade Caroline bjudit hem några kompisar på fest då hon har fyllt 25, och det måste ju firas! Temat var barnkalas och Carro hade verkligen gått all in med dekorationerna!
 
Jag och Dan anlände lite tidigare för att hjälpa till med förberedelser, trots att allt nästan var klart redan.
Som fördrink fick vi Shirley Temple med alkohol i Mimmi och Musse muggar! Så himla fint.
 
Så började det anlända lite folk.
 
När alla hade kommit var det dags för middag! Hemgjorda hamburgare och pommes, så himla gott. Precis som det skall vara på barnkalas!
 
Det fina födelsedagsbarnet!
 
När vi hade ätit upp minglade vi runt lite, pratade skräckhistorier om födslar och vilket gym i Löddeköpinge som egentligen är bäst. Jag vet, så himla varierande samtalsämnen.
 
Så blev det dags för efterrätt och tårta!
 
Alltså den här tågtårtan! Så himla fin och god! Perfekt för barnkalas dessutom.
 
Vi tände ljusen, Carro blåste ut dem och så sjöng vi "Vi gratulerar" för henne.
 
Efter maten var det dags för fiskedamm! Fast en lite mer vuxen version. istället för godis fick vi en lapp där det stod hur många shots vi skulle ta. Vissa shots var vatten med karamellfärg i och andra var riktig alkohol. Jag fick två shots men lyckades ta en med vatten och en riktig, perfekt anser jag! Varannan vatten säger de ju.
 
Så minglade vi vidare och plötsligt var klockan tre på natten och det var dags för mig och Dan att gå hem. Så himla skönt att vi endast bor ett stenkast från var festen anhölls. Att slippa tänka på tiden och somna på långa bussfärder är verkligen det bästa sättet att avsluta en bra kväll. Tack fina Caroline för en fin kväll och grattis igen!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vilken kul idé till kalas!! Sjukt skoj ju :)

2014-01-23 @ 16:38:40
Postat av: Therése

// Therése

2014-01-23 @ 16:39:37

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0