Neja och Robin på besök.

Igår hade vi Neja och Robin på besök. Det var ju lördag och jag hade haft en bra vecka på praktiken. Det skulle vi fira med trerätters middag! Jag såg ut såhär.
 
Vi började duka och inväntade gästerna. Jag älskar servetter förresten, kan köpa hur många paket som helst med olika färger och mönster.
 
Vi hällde upp fördrink, som bestod av vanlig jordgubbscider, i cupade champagneglas. Skall det vara fint så skall det! Med glasen då. Själva fördrinken kan ju diskuteras.
 
Så anlände Neja och Robin och vi började äta förrätten. Hemgjord svampsoppa! Gjord på vispgrädde, kantarellfond, whiskey samt mixad lök och champinjoner. Så himla gott med soppa tycker jag. Det är synd att vi inte äter det oftare.
 
När vi ätit upp dukades det av och varmrätten plockades fram. Varmrätten bestod av fläskytterfilé, hasselbackspotatis, brunsås och sallad.
 
Våra fina gäster!
 
När vi hade ätit upp varmrätten var det dags att spela lite spel. Vi var så himla mätta att efterrätten fick vänta. Vi spelade lite olika spel såsom bezzerwizzer och ryktet går. Robin och Neja tog med sin hund Molly som funkade hur bra som helst ihop med våra katter. Isa och Nima satt mest i hörnet och tittade lite försynt på henne, men mer än så var det inte.
 
När vi spelat klart var det dags för efterrätt! Hemgjord chokladmousse med hallon. Chokladmoussen gjordes på äggvitor, socker och kakao. Hur enkelt som helst! När klockan var 01 var vi mätta och trötta, och Neja och Robin åkte hem. En fin, fin lördagkväll med finfint sällskap!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0