Sandra Beijer för JC.

I onsdags åkte jag in till Nova för att titta på Sandra Beijers kollektion för JC. Tydligen var det väldigt mycket folk i affären i Malmö medan på Nova Lund var det inte en själv. Vilket var ganska skönt och jag kunde ta god tid på mig att titta genom storlekarna. En T-shirt och ett par jeans fick följa med mig hem i den här fina papperspåsen!
 
Kläderna blev fint inslagna i blått papper som jag naturligtvis rev upp innan jag hann fotografera det.
 
Den här T-shirten alltså! Jättemjuk och skön.
 
Och så har vi byxorna.
 
Alltså jag tycker om dem, det gör jag verkligen. De är lagom långa och benen är lite kortare vilket är jätteskönt till sommaren. Dessutom älskar jag färgen för jag har nästan bara mörja jeans och dessa är lagom ljusblå. MEN, när jag köpte byxorna satt de snortajt. Jag trängde i mig den absolut minsta storleken jag kunde få på mig för jag kände att de nog kommer töja sig lite, men jag kan känna att de töjde sig alldeles för mycket och allt på en enda dag. När ett par jeans kostar 599 så förväntar man sig en viss kvalitet och tyvärr kände jag inte att dessa byxorna uppnådde mina förväntningar.
 
Men visst, fina är dem och det som är extra fint är S.B-märket som är inbroderat både på jeansen och T-shirten. Men överlag måste jag säga såhär: Tröjan är jag jättenöjd med men om jag hade kunnat gå tillbaka i tiden så hade jag inte köpt byxorna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0