Vecka 12.

Oh, jag har haft en så bra helg. Vet ni vad jag har gjort? Ingenting. Jag har pluggat lite, tittat på massa TV-serier och filmer och bara tagit det lugnt. Vi har lagat en massa god mat och nya rätter som vi inte har smakat tidigare. Vi har också varit på söndagsmiddag hos mamma och pappa. Bra det, så fick vi socialisera oss något den här helgen. Men nu tänkte jag att vi skulle titta på hur denna vecka kommer att se ut!
 
Måndag: Veckan börjar som vanligt med praktik klockan 9-17. Därefter är det hem och laga mat och sedan kommer småbröderna över för att titta på det senaste avsnittet av Walking Dead.
 
Tisdag: Praktik 9-17, sedan skall jag nog se om jag kan börja träna igen. Har varit så himla förkyld och har inte tränat på cirka 2 veckor. Fruktansvärt frustrerande.
 
Onsdag: Praktik 9-17, kanske träna.
 
Torsdag: Denna dag är ingen vanlig dag för då är det Danis födelsedag! Hela 30 år fyller Dan! Så bortsett från att jag har praktik 9-17 så skall vi fira hans födelsedag. Hur gör vi det? Med god mat, tårta och massor av presenter!
 
Fredag: Plugga, klippa luggen, kanske utgång. Vi får se! Är inte så rik nu, såhär sista veckan innan lön.
 
Lördag: Denna kväll skall vi fira att Regina fyller 25 år! Hurra för henne! Annars skall jag nog bara plugga och kanske träna.
 
Söndag: VILODAG! Titta på tusen serier och äta god mat. Kanske plugga också.
 
Nästa helg skall vi fira Dans 30 år med pompa och ståt. Vi ställer då till med storkalas för alla nära och kära. Men det är nästa helg det, och det tar vi nästa vecka!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0