Att träffa Sandra Beijer och gå på avslutningsmiddag samma dag.

Så onsdag var en ganska fullsmockad dag för mig. Jag hade nämligen dubbelbokat mig aningen, men så kan det bli när det finns två saker som man måste, måste, måste gå på.
 
Så Sandra Beijer var i Malmö och skulle signera böcker onsdag 17 - 18.30. Saken var bara att exakt samma tid skulle jag på avslutningsmiddag med skolan eftersom jag tar examen och jag fick inte komma till middagen senare än 17.20 för då släppte de inte in mig. Saken är också att dessa två event utspelade sig på vars en sida av stan. Förstår ni mitt dilemma? Jag var ju helt enkelt tvungen att få min bok signerad OCH gå på middagen! Så klockan 16.00 satte jag mig utanför akademibokhandeln och tänkte att kanske, kanske, kanske är Sandra lite tidig så att jag kan haffa henne lite tidigare. Och det var hon! Jag fick min bok signerad och fick dessutom ta lite bilder med henne. Så himla glad! Hon var jättesnäll och gullig. Precis som man tror att hon skall vara!
 
Därefter sprang jag till mitt tåg och hamnade i Västra Hamnen i Malmö. Dags för avslutningsmiddag!
 
Dan och jag kommer på samma fakultet av Malmö Högskola, som är Teknik och Samhälle. Så Danis var redan på plats! Såhär fin var han.
 
Vi fick sätta oss i en sal där en orkester spelade fina låtar.
 
En smygbild på fina Lina!
 
Klass efter klass fick gå fram och krama sin programledare och fick en gåva!
 
En penna! Tackar, tackar.
 
Därefter bjöds det på EXTREMT god mat! Som dessutom var gratis?! Helt galet. Supergott!
 
Så gick vi hem i ett sommarfint Malmö och jag hade skavsår efter varma fötter och trånga skor. Nu ser vi fram emot sommarledigt och varma nätter!

Kommentarer
Postat av: J

Fan va nice med free fooood!! Vår examensmiddag kostar 350kr att gå på..

2014-05-24 @ 10:38:16
URL: http://jawnas.se

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0