Om Isa.

Så i torsdags åkte jag och mamma med Isa till veterinären i Helsingborg. Hon var lagom glad över detta som ni ser på bilden. Vi skulle göra ett ultraljud på hennes hjärta för att få reda på var blåsljudet kommer ifrån.
 
Isa var aningen nervös och fick därför lite lugnande. Hon ser helt hög ut på bilderna! Haha, aw. I vilket fall som helst kunde inte veterinären se ifall det var en påbörjan till HCM eller om det bara var att hjärtklaffen var missformad och därav "läckte" blod. Han förklarade att även om det är en påbörjan till HCM så behöver inte detta utvecklas och att Isa blir sjuk. Han förklarade att hos Norska Skogkatter är det ganska vanligt och att många har ett underliggande HCM-syndrom som aldrig bryter ut. I vilket fall som helst mår hon jättebra nu och är frisk. Vi skall komma tillbaka till kliniken om ett år för att göra ett nytt ultraljud och se hur klaffen ser ut då. Från allra första början skulle vi ju kastrera Isa och det var så vi hittade blåsljudet. Nu förklarar veterinären att det är en väldigt liten risk att hon skulle skadas av att bli nedsövd under kastreringen och vi tänkte boka en tid till detta nästa månad.

Stackars Isa som får fara till den ena veterinären efter den andra. Men skönt att ändå ha ett någorlunda svar på vad det kan vara och även veta att hon mår bra i dagsläget. Nu hoppas vi bara på att det kan förbli så. Tack alla som har varit så engagerade i detta och tagit kontakt med mig! Det värmer verkligen.

Kommentarer
Postat av: jawna

<3

2014-11-03 @ 23:17:26
URL: http://jawnas.blogg.se/
Postat av: M

Det löser sig säkert!! Kram

2014-11-04 @ 09:06:58
Postat av: Therése

Pust! Skönt att det inte var någon fara just nu. Hoppas det inte blir det heller!♡

2014-11-04 @ 21:14:43

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0