Veckans mobilbilder.

Jag tänkte att vi skulle kolla på vilka mobilbilder jag samlat på mig under veckan.
 
I måndags sprang jag runt i ungefär två timmar för att försöka hitta en julklänning. Jag hittade såklart inte någon, men jag hittade istället en nyårsklänning! På Zara finner ni den.
 
Älskar att kragen blir som ett halsband. Jag som är så dålig på att använda halsband och andra smycken tycker ju att det är lite smidigt när det sitter fast på klänningen.
 
Provade även den här bakelsen på Zara och funderade på om den kunde passa på julklänning. Jag kunde dock inte bestämma mig för om den var fin eller inte, så den fick hänga kvar i affären!
 
Jag och Dan åt ju på restaurang på vår förlovningsdag och fick ta en selfie för att tacka för alla gratulationer vi fått under dagen på diverse sociala medier.
 
Jag skickade en bild på min nyårsklänning till Neja och förklarade att jag hittade den i Zlatans affär. Eller? Autokorrektur när den är som bäst.
 
Jag fick ett snapchat från lillebror i Piteå. Det ser väl mysigt ut med skymning? Kanske inte lika mysigt att detta var klockan 12.30 på dagen. Vilken fruktansvärd ångest.
 
Jag och Louise var på ett seminarium härom dagen. Där pratade vi om vår uppsats metodkapitel om någon är intresserad. Snaaaart är vi klara med uppsatsen vilket skall bli så oerhört skönt.
 
Hittade den här klänningen i H&M:s katalog och blev arg över att den inte fanns i min storlek.
 
Köpte Sandra Beijers novell "Djuret" och fullkomligt älskar sättet hon skriver på.
 
Ikväll hängde vi på Center Syds VIP-kväll med Sara, Ivan och finaste Alicia! Det var så otroligt mycket folk, men vi lyckades ändå handla några julklappar.

Kommentarer
Postat av: Amanda

Snygga klänningar! 👌

2014-11-28 @ 10:15:30
Postat av: Emma

Följer din blogg sen du lade ut det grymma receptet på veggo-enchiladas, och alla dessa goda som kommit sen dess! Så ser jag att du har en brorsa i Piteå, bra val av pluggstad haha ;) och kan veeerkligen relatera till detta med att solen går ner tidigt, vänta bara till mitten av december :(

2014-11-28 @ 11:06:19
URL: http://piteemma.for.me
Postat av: Lina

Stod och fingra på den blå zaraklänningen i tisdags! Superfin! :)

2014-11-28 @ 20:52:48

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0