Veckans senaste mobilbilder.

Nu har jag samlat på mig lite mobilbilder som jag tycker att vi skall titta lite på. Förra söndagen var jag och Dan i Lund för att gå på bio med Neja och Robin. I Lund hade du börjar julpynta så smått vilket känns så mysigt.

Vi såg filmen "Gone Girl" som var bra och hade en del tvistar. Se den!

I tisdags åkte jag in till skolan 06.45 och var såhär trött vilket var helt förståeligt anser jag.

Jag hade glömt köpa med mig matsäck och eftersom jag skulle skriva tentan i cirka fyra timmar fixade jag snabbt en liten macka hemma att ta med mig. Dock kan det ha varit världens minsta macka någonsin.

Tentan kändes superenkel och vi får hålla tummarna att så var fallet. Så att det inte var jag som tolkade allt fel.

Min fina vän Sara fyllde år i torsdags! Jag grattade henne på instagram med den här gamla bilden på oss två.

Jag upptäckte en dag att jag har fått väldigt långt hår och har dessutom lust att klippa det axellångt. Får nog tänka igenom mitt beslut noga innan jag gör det dock, så att jag inte ångrar mig.

Såhär såg jag ut i torsdags förresten!

Jag upptäckte att Jess i New Girl äger samma klänning från Top Shop som mig! (Om ni tittar på klänningen som Jess håller i.)

Igår åkte jag till Kågeröd för att umgås med Sara och träffa min fina guddotter Alicia. Har inte träffat henne på ett tag nu och kände att jag både behövde busa och pussas lite <3

När jag satt på bussen till Kågeröd skickade jag ut ett snapchat till några stycken och skrev att de skulle gissa vart jag var på väg. Alla gissade fel förutom mamma, min lillebror och Dan! Dan skrev den här lappen spegelvänt för att det skulle bli rätt i kameran. Men vänta, är det inte något fel på stavningen? Hmmmm.

Och det var veckans mobilbilder hittills!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0