Vegetarisk måndag: Sojakorv med rotmos.

Nu tänkte jag bjuda på det sista vegetariska tipset på ett tag! Jag har ju överröst er med lite vegetariska recpet på sistone, så jag tyckte att vi kan ta en paus från det nu. Jag och Dan kommer ju fortsätta ha vegetariska måndagar, men jag kommer kanske inte visa det lika ofta.
 
Veckans måndag bjöd på något så enkelt som sojakorv och rotmos! Dan fick äta korv med bröd eftersom han inte tycker om varken potatismos eller rotmos (Helt sjukt!). Som ni vet brukar jag göra inläggen steg för steg, men eftersom det var en så enkel rätt tyckte jag inte att det behövdes.
 
"Det där är inte rotmos" sa Dan till mig, men joho! Det är min sorts rotmos. Men visst, man kan också kalla det potatismos med morötter i. Jag kokte morötter och potatis, mosade det och hade i matlagningsgrädde och kryddade med vitpeppar, salt och svartpeppar. Jag var nöjd i alla fall! Sedan vet jag att man kan ha kålrot i också, men det struntade jag i.
 
Vi stekte sojakorven. Tycker så himla mycket om vegetariska måndagar, det är oftast då jag gör lite extra mat till matlådor. Perfekt att ha med sig om man går långa dagar i skolan!
 
Detta åt jag tillsammans med lingonsylt och ketchup! Så gott och så enkelt! Smaklig måltid på er.

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0