Fredagsmiddag och söndagsfrukost.

Jag hade dokumenterat lite mat i helgen och det måste vi ju titta på! Kanske är det så att jag är helt insnöad i matlagning just nu, men det var en period som jag var så trött på att laga mat och nästan aldrig gjorde det. Därför vill jag verkligen ta vara på tiden när jag tycker det är roligt. För plötsligt har det blivit roligt att planera veckans middagar, handla ingredienser och laga mat. I vilket fall som helst hade vi tacofredag i fredags, fast med en liten twist!
 
Vi köpte pulled turkey och hade till, istället för köttfärs. Detta var inte särskilt gott. Jag blev SÅ besviken eftersom jag hade längtat efter detta hela veckan. Pulled pork är mycket godare än pulled turkey, i alla fall när det kommer till den här köpta varianten.
 
Min hemgjorda guacamole var i alla fall god.
 
Vi testade också de nya tortillaskalen från Old El Paso och de var både smidiga och goda.
 
Söndagar har blivit min optimala vilodag. Det spelar ingen roll om jag har varit ute och dansat dagen innan eller bara varit på en lugn middag med vänner. På söndagar är det liksom okej att ha på sig pyjamas och sitta i soffan tills klockan blir två på eftermiddagen. Det är den dagen jag skall varva ner för att sedan orka ta tag i en ny vecka. Så i söndags bunkrade jag och Dan upp med en brakfrukost! Dan köpte bullar, vars en munk och en massa olika pålägg.
 
Jag kan äta nästan hur mycket som hest på morgonen och frukost är mitt absoluta favoritmål på dagen.
 
Så, här kan man ju sitta och äta medan man tittar på veckans olika serier. Det är inte helt fel minsann!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0