Randigt, ljust och färgrikt.

Jag tänkte att vi skulle titta lite närmre på mitt och Dans sovrum och samtidigt visa några IKEA-fynd som jag hittade i lördags.
 
Såhär ser det ut när man först går in i vårt sovrum. Ja, jag bäddade sängen för er skull. Okej att det var slarvigt bäddat, men det är tanken som räknas!
 
Jag älskar vårt sovrum just nu. Den har liksom blivit min fristad och jag har verkligen lagt ner hela min själ för att det skall bli såhär. För mig var det väldigt svårt att hitta vilken stil jag hade när jag flyttade hemifrån. Jag tycker om färger samtidigt som jag vill ha mycket svart och vitt. Jag vill ha det modernt samtidigt som jag älskar 60-talssaker. Så då fick det liksom bli så, en blandning mellan modernt och färgglada 60-talsinslag.
 
Jag och Dan älskar ju film och i 30-års present av Desirée fick Dan en poster från Inception som är en av hans absoluta favoritfilmer. Perfekt tyckte jag och köpte en poster från min absoluta favoritfilm som är 500 days of Summer. Dessa hänger nu ovanför sängen och är ifrån Society6.
 
Är det något jag har alldeles för mycket av (bortsett från klänningar) så är det prydnadskuddar. På IKEA fyndade jag den här perfekta korgen för endast 149 pix! Så slipper kuddarna ligga utspritt på golvet.
 
Dessutom fyndade jag dessa finfina tavlor! Helt sjukt att de är ifrån IKEA tycker jag och är mycket nöjd med mitt inköp.
 
New York, London och Paris är tre städer som jag och Dan inte har besökt. Dock ligger de allra högst upp på vår lista över ställen vi vill besöka. Så tavlorna kan ju hänga på väggen som en påminnelse tycker jag.
 
Eftersom jag har ungefär en miljon klänningar så får alla inte plats i garderoben och därför har jag och Dan införskaffat en klädställning. Dessutom tycker jag det är väldigt fint när klänningarna får visas upp och liksom dekorera rummet.
 
På mitt nattduksbord hittar vi min väckarklocka (som jag hatar), parfymer, fotografier på fina personer och böcker som jag just nu läser men inte riktigt är klar med.
 
Det här är alltså min vy när jag vaknar på morgonen. Om någon undrar alltså. Isa sitter alltid där dessutom. Alltid. Jag har liksom limmat fast henne.
 
Eller nej. Ibland är hon nyfiken och undrar varför jag ligger i sängen och fotograferar.
 
Här brukar ligga en Dan på morgonen, om han inte går upp före mig vill säga.
 
Vårt sovrumsfönster med blommor vi fick i examenspresent.
 
Dans nattduksbord är dekorerat med otroligt gamla fotografier på oss.
 
Och det var vårt sovrum som är ljust, färggrikt och med randiga inslag. Älskar att sängen helt plötsligt inte alls är lika bäddad. Men vad gör jag inte för er?

Kommentarer
Postat av: M

Mysigt! <3

2014-10-02 @ 08:58:37

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0