Vardagsbilder.

I onsdags tog jag lite vardagsbilder som jag tänkte att ni skulle få kika på. Ibland är nämligen inte allting så himla piffigt och uppfixat, ibland är det bara en helt vanlig dag.
 
Min onsdag började med frukost som den alltid, alltid, alltid gör. Jag älskar frukost och äter det helst direkt efter att jag vaknat. Denna morgon åt jag müsli och yoghurt och drack ett glas vatten. Flashigare än så var det faktiskt inte.
 
Till det tittade jag på New Girl som har börjat igen! YEY. Så nu är säsong 4 igång och jag är väldigt glad över detta. Vad kommer hända med Nick och Jess nu liksom?!
 
Jag hämtade ut en klänning från Zalando och Isa tyckte om kartongen.
 
Sedan gick jag och klippte min lugg som blev väldigt rundad den här gången.
 
Jag brukar alltid träna på morgonen men just i onsdags tränade jag på kvällen. Här är dock efter att jag har tränat och har satt på mig en tröja för jag fryser alltid så mycket efter träningen.
 
Sen tittade jag på Paradise Hotel för tydligen har jag totalfastnat i sådant skräp nu för tiden. Men alltså, jag kan helt enkelt inte sluta titta. Serien är ju full med intriger, strategier, svek och lust. Det händer ju saker heeeela tiden! Sådant kan jag bara inte släppa. Och så såg faktiskt en del av min onsdag ut. Inte så extravagant precis, men visst har man sådana dagar också.

Kommentarer
Postat av: Des

Yay för att vardagar kan vara minst lika intressanta och roliga som partydagar :)

2014-09-21 @ 18:33:59

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0