Vecka 39.

Så är det en ny vecka och vi skall titta på vad den har att erbjuda!
 
Måndag: Idag har jag tränat och skall snart påbörja storstädningen. Annars är det inget särskilt som händer idag bortsett från att det är vegetarisk måndag såklart! Idag blir det grönsakspaj på rester och självklart kommer jag att dokumentera alltihop.
 
Tisdag: Imorgon går jag i skolan 13.30-16 och annars skall jag och min grupp påbörja en uppgift som skall vara inlämnad i början på oktober. Lika bra att sätta fart.
 
Onsdag: På onsdag är jag ledig och förutom att jag skall titta på New Girl så skall jag träna och plugga. Ungefär.
 
Torsdag: På torsdag är det lön! Woho! Jag skall även träffa min pluggkamrat Louise kl. 12 och ta tag i vårt uppsatsskrivande. För jag skall ju skriva en C-uppsats till om jag vill ha en dubbel kandidatexamen. Ser väl inte jättemycket fram emot detta.
 
Fredag: På fredag skall jag plugga med Louise igen och annars skall jag och Dan sitta bänkade framför Idol. Är så glad över att det har börjat igen!
 
Lördag: På lördag skall jag först och främst vaccinera mig mot HPV (ett ökat skydd mot livmoderhalscancer) och jag kommer att skriva ett inlägg om detta i veckan. Därefter skall jag och Dan till Kågeröd för att umgås med Neja, Sara och Rebbe med respektive. Det vankas shoppingdag minsann!
 
Söndag: På söndag är jag ledig och skall titta på massor av film och bara ta det lugnt. Typ äta frukost i sängen och sådant. Kanske träna också.
 
Och så ser denna vecka ut! Den är väldigt lugn faktiskt, mestadels plugg på eget initiativ ungefär och det är ju bra!

Kommentarer
Postat av: jawna

Har (också) fått brev om HPV dagen. Men jag är väldigt skeptisk till det vaccinet i dagsläget.. Är iofs skeptisk till en del vaccin överlag. Men jag tipsar ändå om att man ska läsa på om varför man INTE ska ta det också innan man bestämmer sig. Puss! :)

2014-09-22 @ 22:20:57
URL: http://jawnas.blogg.se/
Postat av: Regina

Säger som Jaana. Snälla läs på en massa först! I vissa länder är det till och med förbjudet. Puss <3

2014-09-23 @ 22:04:37
URL: http://egoinas.se

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0