6 blusar i min garderob.

Blusar har blivit något av mitt favoritplagg nu när jag har börjat jobba på reklambyrå. Klänning kan lätt bli jobbigt tycker jag när man bland annat skall springa i trappor och nå koppen som står högst upp i skåpet. Är det något jag avskyr så är det när man är osäker i sin klädsel. Jag älskar ju klänningar och hoppas att den här osäkerheten på jobbet skall försvinna med tiden, men än så länge förgyller jag vardagen med färgglada blusar istället. Jag tänkte att vi kunde kika på några av mina favoriter!
 
Först ut har vi den här nätta saken som inte är särskilt färgglad men ändå väldigt fin i sin enkelhet. Den är lös, ganska kort i midjan och i ryggen är den lite öppen. Jag tycker att prickarna piffar upp den så himla mycket och älskar att matcha den med ljusa jeans med hög midja. Den är köpt på Zara!
 
Nummer 2 är den här blusen som jag visade förra veckan. Den kommer från Monki och är sådär vårigt fin. Blått, korallrosa och knäppa mönster är något som jag tycker är extra fint just nu och därför är ju den här perfekt. Den är också ganska och passar perfekt till mina nya svarta jeans.
 
Nummer 3 är denna stilrena blus från Zara. Den är mörkblå med vita, lite tjockare kritsträcksränder. Detta är min typiska "jag vet inte vad jag skall ha på mig"-blus då den får en att känna sig uppiffad vilken dag som helst. Det är dessutom rätt skönt att varva mina lite kortare blusar med den här saken som nästan är hur lång som helst.
 
Nummer 4 är ett nytt gult tillskott från H&M! 149 pix kostade den, tips tips. Jag tycker den här är supervårig och gullig. Det blir dessutom en så bra kontrast med denna gula färg till mina svarta jeans. På baksidan av blusen är det knappar längs hela ryggen vilket verkligen piffar till.
 
Nummer 5 är ännu en blus från Zara! Jag har nog hängt där lite för mycket tror jag. Denna är superduperkort i midjan och går nästan bara att ha ihop med mina jättehöga kostymbyxor om jag vill undvika att visa magen. Men jag tycker i alla fall att den är så fin med prästkrage och små, små svalor som mönster.
 
Sist men inte minst! Nummer 6 är denna blus från MQ. Den är verkligen en av mina favoriter. Tycker den är sådär lagom färgglad och bubblig, och på något konstigt sätt tänker jag på hubbabubba-tuggummit när jag ser den. Det är något med mönstret tror jag. Den är bara så himla enkel och så otroligt fin. Jag kommer att spatsera runt i den här mycket i vår tror jag.
 
Och alla dessa fina blusar hänger på min klädeshängare i sovrummet och piffar till rummet lite extra. Så trots att jag inte alltid har klänning eller kjol, känner jag ändå att jag kan anpassa min stil med hjälp av korta, färgglada och upplyftande blusar. Livet behöver ju inte vara sådär kontorstråkigt.

Kommentarer
Postat av: Lina

Gillar den gula med knappar i ryggen supermycket! Hade något liknade förr som blev för stor. Måste spanas in! :)

2015-04-17 @ 14:47:58

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0