Vår, lördag och tre födelsedagar.

Så var det söndagkväll igen och en fin helg har sprungit förbi. Jag tänkte att vi skulle kika lite på hur min och Dans lördag såg ut!
 
Lördagen började jag med ett löppass som ni vet och därefter åkte jag och Dan till Dans storebror och hans familj för att fira att Tova fyllde hela 6 år! Vi blev bjudna på god bullfrukost och Tova öppnade sina paket.
 
Cirka 12 var vi hemma igen och jag och Dan bestämde oss då för att gå en sväng i det fina vårvädret. Tycker den här bilden är så rolig då jag aaaalltid säger att Lödde inte är landet men ändå finns det sådana här plättar här och var. Vad är inte landet om inte detta liksom?
 
Jag och Dan var så duktiga att vi gick ända ut till Bjärred för att köpa glass och sedan runt i byn lite. Sammanlagt blev promenaden en hel mil, yey! Jag hade vinterjacka på mig vilket jag snabbt ångrade och var tvungen att konka runt på den i det varma vårvädret, inte lika yey.
 
Bjärred är rätt fin minsann.
 
När vi kom hem igen så gjorde vi oss i ordning för att åka till nästa kalas. Mamma och Pappa fyllde också år i helgen nämligen och det skulle såklart firas!
 
Mamma hade findukat som vanligt!
 
Lillebror Totte var hemma vilket var extra mysigt.
 
Och mormor också!
 
Till varmrätt (som inte blev fotograferat) blev det oxfilé och till efterrätt blev det tårta till födelsedagsbarnen såklart! Ambrosiatårtan hade mormor bakat.
 
Så sjöng vi för födelsedagsbarnet som var pappa just denna dag. Mamma fyllde nämligen år dagen efter (alltså idag).
 
Senare under kvällen hittade vi Zoegas såhär i mammas och pappas brödkorg. If it fits, I sits som det så fint heter.
 
"Kan vi inte ta en bild när du lyfter upp mig för att jag skall ta glasen längst upp i skåpet?" frågade jag lillebror. "Javisst" svarade han. Så det gjorde vi.
 
Det blev en alldeles ypperlig instagrambild måste jag säga. "Varför plockade han inte bara ner glasen till dig?" frågade min kollega Sam. "Det hade inte blivit en lika bra bild då" svarade jag. Vilket såklart är helt förståeligt. Instagram går före allt.

Så hängde vi hos mamma och pappa tills klockan var 23.30 och då var jag och Dan så trötta efter dagens bravader att det var dags att gå hem. Men här har ni en bild på mig och lillebror i alla fall!
 
Söndagsmorgonen börjades först med en morgonpromenad och fortsattes sedan med bullfrukost framför The Big Bang Theory. Det har varit en så himla mysig helg! Hoppas ni också har haft det toppen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0