Metallica i Göteborg.

Förra lördagen satt jag i en bil på väg upp till Göteborg med min familj. Vi skulle se när Metallica spelade på Ullevi! Jag trodde att bilfärden dit skulle vara mycket längre och tråkigare än vad den var. Istället gick det ganska fort och jag fick kvalitetstid med mina småbröder.
 
Väl framme i Göteborg tog det evigheter att hitta en parkeringsplats. Tillslut fick vi en vid Lisseberg och gick däreffter till en bar vid Svenska Mässan för att äta och dricka lite.
 
Vi träffade bland annat min morbror och hans fru Pia som också var i Göteborg för att se Metallica!
 
Jag och Dan delade på en superstor och supergod räkmacka. Den kostade dock 200 kronor och det var den ju inte riktigt värd om man säger så. Jag förstod inte att den var så dyr förrän jag redan hade beställt den och då var det liksom för sent.
 
När vi kände oss redo så började vi gå mot Ullevi. Det var vi och ungefär hela Göteborg där.
 
Dan, Sös och Simon var mitt gäng för kvällen!
 
Vi letade upp våra platser som var ganska så långt upp och ganska långt från scenen.
 
Vi missade förbandet som var Meshuggah, fast det gjorde inte så mycket tyckte jag då de inte alls föll mig i smaken.
 
Och så började konserten!
 
Så otroligt bra. Jag är inte sådär jätteglad i deras nyare låtar, men älskar såklart klassikerna som Unforgiven, Whiskey in the jar och Nothing else matters.
 
Det som var häftigt med att sitta så långt upp var att man kunde se hur publiken nedanför hoppade och rörde sig som ett hav. Man kände liksom stämningen ända upp på läktaren.
 
Det var ju ganska många på Ullevi om man säger så.
 
Sös var nöjd.
 
Jag och Dan också.
 
När konserten slutade runt tolvsnåret var det dags för oss att köra hem till Skåne igen. Halv fyra var jag i säng. Bra konsert och bra lördagkväll! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0