New York: Fredag.

Fredagen i New York var något av en halvdag. Vi skulle ta tåget till Washington vid 19-tiden på kvällen och var tvungna att checka ut från hotellet vid 12-tiden. Så vi checkade in vårt bagage på hotellet och bestämde oss för att vandra runt i New York och bara finnas lite, ta igen det vi kände att vi missat. Vi började med en kort shoppingrunda och gick sedan vidare ner mot Central Park.
 
Det kändes så konstigt att ligga och sola i en park som är omringad av skyskrapor.
 
Så fint och mysigt. När vi kände oss klara i Central Park gick vi först och åt och därefter tillbaka till hotellet för att hämta vårt bagage.
 
Sedan gick vi till Penn Station och tåg tåget mot Washington DC!
 
Hej från tåget!
 
Och så vinkade vi hej då till New York. Kände vi att vi hade gjort allt som vi ville? Kanske inte. Egentligen hade jag nog velat vara i alla fall en hel vecka i New York, men vi får helt enkelt åka tillbaka. Det är en stor stad och mycket som behöver upplevas.
 
Tre timmar och tjugo minuter senare var vi på Grand Central i Washington DC.
 
Stationen var så pampig och fin! Vi tog därefter taxi till vårt hotell som låg vid One Washington Circle, cirka 20-30 minuter.
 
Vårt hotell var så stort och fint om man jämförde med New York. Fler bilder på hotellet kan ni se i DETTA inlägg.
 
Vi hade till och med två balkonger och det här fina var vår utsikt. Hädan efter kommer vi kika på vad vi gjorde i Washington! Jag har såklart ungefär en miljon bilder därifrån också.

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0