Helgen.

Alltså PUST som jag har vilat ut denna helgen. Bara gjort saker som jag har känt för och verkligen spenderat kvalitetstid med bästa Dan. Jag tog inga bilder alls i helgen, men här kommer en liten summering!
 
Lördag
- Var egentligen en ganska dålig dag då jag blev irriterad för minsta lilla sak. ALLT som jag gjorde blev bara fel. Hatar sådana dagar.
 
- Men annars så sov vi ut, gick en runda på Center Syd och handlade hem bubbligt vin.
 
- På kvällen var vi hos mamma och pappa, åt jättegod mat och fick träffa min morbror och hans familj. Supermysigt! Vi åt oxfilé med hasselbackspotatis och till efterrätt blev det vit chokladmousse.
 
- Somnade i mammas och pappas soffa klockan 12. Är verkligen inte vad vid att jobba heltid alltså, haha.
 
Söndag
- Till skillnad från lördagen har söndagen varit en jättebra dag! Jag har fått massvis gjort och varit på bra humör hela dagen. Vi började dagen klockan 10 med bullar till frukost framför lite TV-serier.
 
- Klockan 12 åkte vi in till Malmö. Jag skulle nämligen på en synundersökning och beställa nya glasögon. Eftersom jag glömmer mina glasögon hemma när jag åker till jobbet så kom jag och Dan fram till att jag nog behöver två par. Ett par som jag kan ha hemma och ett par som jag kan ha i min jobbväska.
 
- Det visade sig att min syn inte hade förändrats. Jag har fortfarande +0,75 och är alltså översynt med brytningsfel. Beställde dock VÄRLDENS SNYGGASTE glasögon. Oh, längtar efter dem såååå mycket. Säger inget annat än att de är Chanel. CHANEL alltså. <3
 
- Efter vi hade beställt glasögonen köpte jag och Dan vars en falafel vilket man såklart måste när man är i Malmö. Sedan var det dags att åka hem.
 
- Väl hemma tittade vi på ännu fler serier och åt vars en semla. Jag vill testa den där nutella-semlan! En annan dag kanske.
 
- Nu har jag precis fotograferat inför klänningsinlägget som ni önskade. Pjuh, det var jobbigt. Men hoppas ni blir nöjda!
 
- Snart skall jag och Dan gå och veckohandla. Vi försöker handla hem mat på söndagar så vi slipper göra det mitt i veckan när man absolut inte orkar.
 
Och det var min helg ungefär! Har ni haft en bra helg?

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0