Torsdagstips.

Hej på er! Har haft en del att göra idag och därför blev det inget blogginlägg tidigare. Men här kommer en lite sen lista med torsdagstips! Tryck på de länkarna för att komma till hemsidorna.
 
 
Thomas Stenström på Mejeriet, 15 maj. Den 15 maj har Thomas Stenström konsert på Mejeriet i Lund! Om ni inte vet vem denna strålande artist är så måste ni ha missat sommarens största (och bästa) hit "Slå mig hårt i ansiktet". Man hade kunnat tro att jag skulle vara trött på den låten efter att ha spelat den jämt, jämt, jämt. Men icke! Jag spelar den när jag springer, när jag sitter på bussen, när jag vill dansa, när jag dricker vin, när jag vill drömma om att det är sommar. Ja, hela tiden alltså. Han har såklart andra bra låtar också! Men är ni ett stort fan (som jag) så får ni ju inte missa denna konsert!
 
 
Bebe Rexha - I'm gonna show you crazy. Alltså, jag kanske är väldigt "sen" när det kommer till låtar. Men jag fullkomligt ÄLSKAR den här låten. Spelar den hela tiden när jag är arg och känner att jag behöver "tuffa" till mig. Bästa pepplåten! Lyssna på den helt enkelt.
 
 
Linsgryta med potatismos. Till middag idag åt vi den här goda grytan! Ett stort tips om ni inte vet vad ni skall äta till middag någon dag. Recept hittar ni i mitt inlägg HÄR.
 
 
TV-serien Twin Peaks. Jag har preciiiis börjat titta på tv-serien Twin Peaks! Jag har bara sett ett avsnitt än så länge, men är definitivt intresserad. Först var jag lite skeptisk då den släpptes år 1990 och jag tyckte att "den är ju så himla gammal" (vilket är ironiskt då jag tycker om 50- och 60-talsfilmer). Men den är ju spännande, redan efter första avsnittet! Så, det får absolut bli ett tips för er andra vilsna själar som har missat den här. Har hört att det är värsta kultserien som man absolut inte får missa. Den finner ni bland annat på Netflix!
 
 
Society6 - Popular Art Prints. Desirée tipsade mig om den här fina sidan för ungefär ett år sedan. Den är SÅ perfekt om man letar efter fina och speciella planscher att smycka väggarna med. Vill beställa ungefär hundra planscher därifrån. Älskar dessa här ovanför, speciellt den med luftballonger.
 
Sandra & Michelles podcast. Och sist, men inte minst så måste jag tipsa om Sandra & Michelles podcast! Jag är ju ingen expert på poddar precis eftersom jag endast lyssnar på deras, men den är så himla rolig. Varje torsdagmorgon sitter jag och fnittrar för mig själv på bussen in till jobbet. Om man är trött på musik (vilket händer ytterst sällan) så är podcasts perfekt! Ni får gärna tipsa om några poddar som ni tycker är bra, så att jag kan utöka mitt lyssnande.
 
Och det får vara mina torsdagstips för idag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0