Träning i vardagen.


Jag säger bara en sak: En stor eloge för er som jobbar heltid och lyckas trycka in träning i vardagen! Jag har bara jobbat heltid i en och en halv vecka men känner redan hur träningen blir lidande. Jag menar, hur ska man få ihop det? Jag går upp klockan 06, jobbar 08.30-17 och är hemma någonstans mellan 18 och 18.30, sedan skall man laga mat, äta och helst vara i säng klockan 22. Detta resulterar i att jag antingen struntar i att gå till gymmet eller går till gymmet klockan 21 och därefter går och lägger mig senare än vad jag borde. Åh, alltså. Jag har alltså tre alternativ:
1. Antingen tränar jag direkt efter jobbet vilket resulterar i att jag äter middag supersent.
2. Tränar klockan 21, går och lägger mig sent och är trött på jobbet.
3. Slutar träna och går upp 78 kilo eftersom jag tydligen helt enkelt inte kan sluta äta godis och fet mat.

Böh. Annars kan jag dricka tre celsius om dagen, bli en duracellkanin och orka allt? Funkar kanske också!

Kommentarer
Postat av: Frida

Hej fina kusin! Innan Siv kom gjorde vi så att vi tränade efter jobbet och den som inte tränade fick fixa maten. Och gick inte det åt vi mackor, sushi, räkor eller något annat som bara var att ställa fram. Nu är det ett helt annat pussel, Tomasz tränar på lunchen och när jag ska träna får Tomasz o Siv vänta i foajén... 😂 Ni kommer nog hitta något sätt som funkar! Kram!

2015-02-05 @ 08:30:52
Postat av: smultron.blogg.se

Du kommer säkert hitta tid till träningen. Du har precis börjat jobba och då är man mer trött i början. De din kusin Frida sa är ju perfekt med att den som inte tränar gör maten :D Man orkar kanske inte träna varje dag när man jobbar heltid men någon dag i veckan kan ju vara ett mål. Du kommer klara detta galant, det vet jag! Du är en kämpe <3

2015-02-05 @ 10:53:54
URL: http://smultron.blogg.se/
Postat av: Pia

Håller helt med dig, får inte heller in det i vardagen på samma sätt som när jag studerade.
Hoppas på att det blir som dina tidigare kommentarer säger, Att man hittar sin rutin efter ett tag.

Heja Dig!!

2015-02-05 @ 13:11:46

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0